Promo

Stiglo učinkovito rješenje za mješovitu kožu koje u trenu vraća samopouzdanje!

PR 12. rujna 2018.

Ako ste se dosad sramili nepravilnosti na koži, od sada ćete ih ponosno nositi!

Mješovita koža, osim što je najčešća među ženama, spada u najzahtjevniji tip kada je u pitanju njega. Za mnoge je taj tip kože još uvijek misterij, ali ne i za Nuxe.

Mješovita je koža kombinacija dvaju ili više tipova kože na licu. Najčešće se može prepoznati po masnom središnjem dijelu lica koje se naziva još i T-zona (nos, čelo, brada) te normalnim ili suhim predjelima na ostatku lica. Osim masnog sjaja, na T-zoni vrlo se često pojavljuju i nepravilnosti poput mitesera i proširenih pora, a sve to utječe na kvalitetu i izgled kože.

Do nepravilnosti kod mješovite kože dolazi zbog neravnoteže koju uzrokuje prekomjerno izlučivanje sebuma te povećano razmnožavanje bakterija. Također, na tim je predjelima prisutno i nakupljanje mrtvih stanica.

Dakle, iz svega navedenoga da se zaključiti da je mješovita koža iznimno specifičan i zahtjevan tip kože te zbog toga ima i vrlo specifične potrebe. Može se pojaviti kod bilo koga i bilo kad te gotovo 50% ženske populacije izjavljuje da ima mješovitu kožu.

Aquabella – hidratacija i svježina za mješovitu kožu

Aquabella je nova je linija iz Laboratorija NUXE koja je kreirana prema specifičnim potrebama mješovite kože. Kombinirajući dva prirodna aktivna sastojka – bijeli lopoč i hijaluronsku kiselinu prirodnog porijekla – NUXE je stavio „točku“ na vječnu dilemu mješovite kože, pružajući potrebnu hidrataciju na ciljana područja lica te dubinsko čišćenje masnih predjela kože.

Uz to, Nuxe je razvio i Prirodan “Blur kompleks“ – savršenu sinergiju tri aktivne biljne tvari: šećera zobi, ekstrakta zelene leće i ekstrakta dragoljuba, kreiranu za prirodno poboljšanje izgleda mješovite kože. Ova kombinacija vidno unaprjeđuje izgled kože, bez potrebe provođenja sati i sati ispred ogledala.

Aquabella – tri koraka do zdrave i blistave kože

Aquabella predstavlja novi ritual njege u tri koraka koji mješovitoj koži donosi svježinu te vidno unaprjeđuje kvalitetu kože – koja postaje matirana, blistava i zaglađena

1. KORAK: Aquabella Gel za čišćenje s mikro piling česticama – dubinski čisti kožu i osvježava ten. Koža je čista i blistava. Svakoga jutra i večeri, prstima nanesite na vlažnu kožu (izbjegavajući područje oko očiju) te zatim isperite.

2. KORAK: Aquabella Losion za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje– zaglađuje teksturu kože i sužava pore. Nanesite na lice ujutro i/ili navečer pomoću pamučne blazinice izbjegavajući područje oko očiju.

3. KORAK: Aquabella Hidratantna emulzija za matiranje, zaglađivanje i prikrivanje nepravilnosti kože – uljepšava kožu cijelog lica: koža je zaglađena, njezina je tekstura pročišćena, a ten je matiran i blistav.

Nanesite ujutro i/ili navečer na lice i vrat nakon primjene Losiona za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje pora. Za optimalne učinke preporučuje se svakodnevno slijediti ovaj ritual ljepote ljepote

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

www.nuxe.hr