FOTO by H&M / Reserved/ Pull&Bear

Moda

Stigli su siječanjski popusti! Čizmice nalik UGG modelima već od 9,99 €!

Daria Lovrić 03. siječnja 2024.

Pronađi krzneni model na sniženju po svom guštu!

Nova godina donosi nove kolekcije, ali i velika sniženja. Svatko tko prati sniženja zna da su ona početkom godine možda i bolja nego ona za Crni petak.

 Pull&Bear čizme
Pull&Bear čizme – 25,99 €

Kako bi ublažili sivilo i siječanjsku depresiju uskoro planiramo nekoliko zimskih izleta koji će nas vratiti u djetinjstvo i podsjetiti kako se uživa u zimskim radostima.

Bilo da i vi planirate odlazak na jednodnevni izlet, skijanje ili naprosto vikendima uživati u zimskoj šetnji gradom, obucite se toplo, a posebnu pažnju posvetite odabiru obuće.

H&M čizme
H&M čizme – 9,99 €

Najprepoznatljivije zimske čizmice su Inuikii i UGG modeli, međutim upravo radi svoje popularnosti i kvalitete imaju nešto veću cijenu. Ipak, zahvaljujući high-street brendovima, slične modele sada možete pronaći po puno nižim cijenama.

Čizmice nalik UGG modelu savršene su za odlazak na kuhano vino!

Osim što su u samom startu jeftinije, sada su još i na popustu, a mi smo izdvojili modele nalik UGG čizmicama, već od 9,99 €!

Reserved čizme – 39,99 €

Ovaj prepoznatljivi dizajn odlično će se uklopiti uz kapute i teddy jaknice, jeans komade, ali i pletene suknje i haljine.

Iako su najprepoznatljivije čizmice u camel nijansi, mi biramo nešto tamnije modele poput onoga u boji čokolade, sivoj ili maslinasto zelenoj jer ih je lakše održavati i neće ih uništiti naše omiljene zimske aktivnosti.

Reserved čizme – 22,99 €

Bilo da se odlučite na kupnju para iz Reserveda, H&M-a ili Pull&Beara, nećete požaliti i vaša će stopala uvijek biti topla, a korak stylish.