FOTO by greenphilosophy.co

Dekor

Stigla nova jesenska kolekcija jastuka u obliku sukulenata i Monstera lista!

Viktoria Mikulić 22. kolovoza 2023.

Ovakvi jedinstveni primjerci uvijek su dobrodošli u naše domove…

Sukulent je jedna od naših najdražih biljaka. Ona ne samo da udiše život našem interijeru, već je i pravo maleno remek djelo koje predstavlja najslađi home dekor.

Osim u zelenoj varijanti, sukulente danas možemo pronaći u brojnim drugim bojama, a ako niste skloni održavanju pravih, uvijek možete nabaviti umjetan primjerak koji izgleda gotovo identično.

Ako niste talent za održavanje cvijeća, ovi sukulenti – jastuci prava su stvar za vas!

Osim kao biljke, sukulenti dolaze i u nekim drugim izdanjima, a nama su za oko još prije nekoliko sezona zapeli oni u obliku jastuka. Brend Green Philosophy Co. stvara proizvode koji nadahnjuju i hvataju umirujuće učinke prirode kako bi svatko mogao stvoriti prostor pun života koji promiče njegovu dobrobit.

Jastuk u obliku sukulenta poslužio je vlasnici brenda kao inspiracija za liniju ukrasnih predmeta, pa tako unutar asortimana možemo pronaći i jastuke u obliku Monstera lista te Filodendron biljke.

I dok smo ljetos predstavili pastelne primjerke, ususret jesenskim danima počastili su nas novom kreativnom kolekcijom gdje možemo pronaći sve navedeno u burgundi, smaragdno zelenoj, limeta zelenoj i crnoj boji.

Ne znamo koji nam je od ovih jastuka ljepši, no sigurni smo da bi se barem jedan uklopio u vaša četiri zida i dodao dašak jeseni u vaš dom. Iako je živo cvijeće najposebnija dekoracija, ovi jastuci itekako mu mogu parirati. Sve modele možete pronaći na LINKU.