Promo

Stigla je preslatka blagdanska kolekcija Lush proizvoda!

PR 20. studenoga 2019.

Povratak najdraže snježne vile (Snow Fairy) vraća nam prepoznatljive proizvode mirisa slatkiša

Omiljena blagdanska kolekcija najslađeg mosušnog mirisa ove godine sadrži gel i regenerator za tuširanje u tekućoj i krutoj varijanti, sprej za tijelo, bombu za kupanje, sapun, puder za tijelo, amazeball i višenamjenski 4 u 1 proizvod – FUN.

Većina proizvoda iz asortimana prihvatila je Lushov goli koncept, bez upotrebe plastične ambalaže uključujući sapun, regenerator za tijelo i gel za tuširanje.

Snow fairy gel za tuširanje bez ambalaže

Vila je izašla iz bočice i nitko je ne može zaustaviti. Krenula je na putovanje po slatkom kraljevstvu. Nema ograničenja s ovim golim gelom za tuširanje, koristite ga kada god osjetite potrebu za slatkim i omotajte se pjenom mirisa šećerne vune. Pretvorite trenutke tuširanja u sanjivu bajku jer loše će raspoloženje nestati na povjetarcu mirisa žvakaće gume.

Snow fairy regenerator za tijelo bez ambalaže

Zaboravite na ambalažu uz ovu omekšavajuću ljepoticu! Stiže tuširanje mirisa šećerne vune, prizivajući uzbuđenje očaravajućeg lunaparka i pahuljaste poslastice koja svakim novim kušanjem polako nestaje. Višnja, avokado i mango umiješani su u predivan regenerator za tijelo od kojeg se nećete moći odvojiti pod tušem.

Snow fairy gel za tuširanje

Za sjaj bez granica, zapjenite se sapunicom mirisa slatkiša koja samo jednom godišnje sjaji sjajem punim čarolije. Ovaj fantastični festival mirisa, boje fuksije lansira raspoloženje u Nigdjezemsku.

​Snow fairy regenerator za tijelo

Tuširanja mirisa šećerne vune stupaju u akciju, prizivajući uzbuđenje očaravajućeg lunaparka i pahuljaste poslastice koja svakim novim kušanjem polako nestaje.

Organski kakao maslac te maslaci avokada i manga pomiješani su zajedno kako bi hidratizirali i omekšali kožu.

​Snow fairy sapun za ruke i tijelo

Ako ste obožavatelj Snow Fairy kolekcije proizvoda, ne trebamo puno pričati o ovom slatkom sapunu. No ipak ćemo reći da je ovaj sapun slatkog mirisa mošusa tu da zasladi svako tuširanje. Infuzija korijena sljeza njegovat će i umiriti i najosjetljiviju kožu.

​Snow fairy sprej za tijelo

Prava stvar za vile, vilenjake i čarobna stvorenja svih vrsta kojima je potrebno malo slatkoće. Samo malo ovog spreja teleportirat će vas u omiljeni dućan sa slatkišima kada god poželite. Nasprejajte se mrvom čarolije i omotajte se ogrtačem mirisa šećerne vune i žvakaće gume.

Amazeball bomba za kupanje

Ako ste mislili da vas Snow Fairy ne može očarati više nego što je do sad, pričekajte s izjavama dok ne isprobate ovu amazeball bombu za kupanje. Pretvorite se u pravu Snow Fairy, uklonite ‘poklopac’ ove bombe za kupanje i ubacite ga u vodu te potom istresite i ‘čarobni’ prah iz unutrašnjosti i ubacite ostatak u kadu.

Udahnite slatke i citrusne mirise sintetičkog mošusa i perzijske limete.Snow fairy bomba za kupanje

Svake godine u isto vrijeme, nakon hibernacije Snow Fairy se vraća. Ona je znak da je blagdansko vrijeme pred nama i nagovješta udobna i mirisna namakanja u kadi punoj šlokicama i slatkih mirisa. Započnite Snow Fairy sezonu kupancem u ružičastoj vodi, punoj šljokica okruženi prepoznatljivim mirisom žvakaće gume.

​Snow fairy fun 4 u 1 proizvod

Oblikujte samo svoju vilu i neka vam ispuni sve želje! Potom je zgniječite i dopustite joj da vas odvede na tuširanje mirisa žvakaće gume.

 

 

 

P.S: Nismo naudili ni jednoj vili dok smo izrađivali ovaj sprej za tijelo!

 

Svi proizvodi dostupni su od 25. rujna 2019. u LUSH trgovinama i putem web shopa: lush.hr!