FOTO by PR

Promo

Stigla je nova Dove linija proizvoda za kovrčavu kosu!

PR 26. kolovoza 2021.

Nova Dove linija za kosu bez sulfata nježno čisti i hidratizira kosu

Odabir odgovarajućeg šampona i regeneratora, najvažniji je korak ka njegovanoj, zdravoj kosi, koja prije svega izgleda dobro.

Kada je u pitanju kovrčava kosa, taj je korak jedini ispravan ako se žele izbjeći klasični “frčkavi” problem – zapetljana kosa, beživotne lokne i suhe kovrče s kojima se ne može ništa. Nova Dove Clarify & Hydrate linija šampona i regeneratora za kosu postala je sjajan odgovor na sve zahtjeve naše kose.

S obzirom da sadrže aktivne sastojke te su istovremeno blagi prema samoj kosi, bit će najbolji prijatelji svakoj ženi kojoj je najbitnija kvalitetna njega.

Blagi Dove šampon za kosu bez sulfata čisti i pročišćava masnu kosu od korijena do vrhova, a obojenoj kosi pruža hidratizaciju. Također, kovrčavoj kosi, koja je ujedno i najzahtjevnija za održavanje, novi Dove šampon mora postati must have pri svakom pranju kose, jer nema sulfata pa samim time odgovara Curly Girl metodi, najvećem trendu i revolucionarnom pristupu njezi kovrča.

Prateći taj popularni vodič za kreiranje lijepih kovrča, činjenica je da kovrčava kosa najbolje izgleda kada je prirodna i ‘savršeno nesavršena’, ali kako bi njegovali taj opušteni look, kovrče moraju zadržati svoj zdrav i pravilan oblik.

Baš zato, takva kosa mora biti maksimalno opskrbljena vlagom i koristiti samo blage šampone bez sulfata, baš poput ovog iz nove Clarify & Hydrate linije, a kako bi njega bila kompletna, Dove je osmislio i sjajan regenerator, koji hidratizira i osnažuje vlasi.

Clarify & Hydrate balzam za kosu bez sulfata nježno čisti i hidratizira kosu, a zahvaljujući formuli s aktivnim ugljenom pruža kosi svakodnevnu čistoću, jak i zdrav izgled te je nakon njega kosa mekana i jednostavna za stiliziranje.

Aktivni ugljen postao je dragocjeni sastojak brojnih proizvoda za njegu zahvaljujući svojim detoksicirajućim svojstvima. S obzirom na to da na sebe veže štetne tvari iz organizma, nezaobilazan je u proizvodnji brojnih kozmetičkih preparate pa ni Dove nije mogao ostati imun na najpopularniji kozmetički sastojak današnjice, koji jedini može spasiti kosu godinama tretiranu nepravilno.

Poprilično agresivni proizvodi stvaraju puno više štete, nego koristi, radilo se o ravnoj i masnoj kosi, tankoj i bojanoj kosi ili kovrčavoj i “zločestoj”. A Dove Clarify & Hydrate linija proizvoda odlučila je pomoći baš svakoj od tih tipova.