Promo

Stigao inovativan proizvod za rješavanje diskoloracije, neujednačene teksture i boje kože!

PR 25. svibnja 2018.

Nova formula pomaže ublažiti izgled tamnih mrlja te neujednačenog tona kože...

U želji da se razvije vrhunsko rješenje za njegu svih tipova kože, stvoren je Elizabeth Arden Skin Illuminating, inovativan proizvod za njegu kože koji pomaže rješavanju problema diskoloracije, neujednačene teksture te boje kože. S novom formulom Skin Illuminating Night Capsules, ova unaprijeđena linija pomaže ublažiti izgled tamnih mrlja te neujednačenog tona kože, istodobno povečavajući refleksiju svjetla na površini kože.

Problem:

Biološki i okolišni čimbenici kao što su starenje, hormoni te izloženost onečišćenju i UV zračenju, mogu proizvesti višak melanina, što rezultira tamnim mrljama i neujednačenom tonu kože. Istodobno, starenje smanjuje kolagen i elastin, te povećava veličinu pora, ostavljajući kožu tankom i grubom, te smanjuje odsjaj svjetla s njezine površine. Kao rezultat toga koža gubi zdrav izgled i prirodan sjaj.

Rješenje:

Nakon aplikacije, svojom bogatom teksturom te znanstvenim pristupom, Skin Illuminating učinkovito rješava problem tamnih mrlja i diskoloracije kože, kao i gubitak ujednačenog tona i sjaja kože, osiguravajući vidljivo blistaviji izgled kože.

“Kako bi se postigao što ujednačeniji ton kože i njezina blistavost, važno je ne samo da se usredotočite na njezine tamne dijelove, nego je od ključne važnosti povećati refleksiju svjetla na njezinoj površini, proizvodima koji stvaraju blistav izgled”. Kaže Lavinia Popescu, direktorica istraživanja i razvoja, Elizabeth Arden.

NEW Skin Illuminating Night Capsules

Ovaj visoko učinkovit noćni serum djeluje na obnavljanje kože tijekom spavanja kako bi izgledala mekše, blistaviji i svježe. Na 93% žena klinički je dokazano poboljšanje blistavosti kože, te njezinog tonusa i teksture prilikom svakodnevnog korištenja.

Glavni sastojci

Advanced MIX Concentrate— Klinički dokazana i visoko aktivna kombinacija vitamina C i Niacinamida koji mogu smanjiti tamne mrlje, opekline, crvenilo i neujednačen ton na površini kože, stvarajući reflektirajuću, blistavu površinu kože.

● Licorice Extract—Snažan antioksidans za prosvjetljivanje kože lica.
● SpectraBright™—Visoko aktivan ekstrakt hmelja koji pomaže vratiti blistavost koži, ujedno umanjujući isticanje tamnih i diskoloriranih dijelova.
● Paracress and Date Palm Kernel Extracts— Dok se koža oporavlja za vrijeme spavanja, snažni prirodni sastav našeg proizvoda bori se protiv štetnih učinaka onečišćenja u prostoru, a ujedno osnažuje prirodan kolagen i elastin u koži.

Upute za korištenje: Da biste otvorili kapsule, dvaput je okrenite oko vrha kapsule. Nanesite serum na očišćeno lice nakon što ste nanijeli Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster. Kako biste zaštitili sastojke, pohranite noćne kapsule daleko od izravnog svjetla i na hladnom i suhom mjestu.

 

Dostupno u Martimex parfumerije i Anabella parfumerije po cijeni od 539,00 kuna!