Promo

Springfield predstavlja novu proljetnu kolekciju!

PR 05. veljače 2018.

Dani su sve duži i temperature lagano rastu - što znači da nam proljeće veselo kuca na vrata

Proljeće u Springfieldu obojeno je bogatim cvjetnim uzorcima, pastelnim tonovima, prugicama i tropskim printevima. Dani su sve duži i temeperature lagano rastu – što znači da nam proljeće veselo kuca na vrata. Dočekajte ga s odjevnim komadima iz Springfielda koji je za novu proljetnu sezonu pripremio pravu modnu poslasticu.

CVJETNA ČAROLIJA ZA NJU

Dočekajte ga s odjevnim komadima iz Springfielda koji je za novu proljetnu sezonu pripremio pravu modnu poslasticu.

Obnovite svoju garderobu sa trendi komadima iz najnovije kolekcije koja budi sva osjetila. Proljeće u Springfieldu obojeno je bogatim cvjetnim uzorcima, pastelnim tonovima, prugicama i tropskim printevima.

Od dnevnih, poslovnih do večernjih kombinacija – nova kolekcija nudi komade s kojima ćete ovog proljeća blistati punim sjajem.

Komadi u proljetnoj Springfield kolekciji dolaze u it nijansama i uzorcima kao što su neizostavan cvjetni print, mornarsko plava boja i prugice, zemljani tonovi u kombinaciji sa safari printom te laganim I prozračnim tkaninama poput lana.

Lepršave haljine, suknje i bomber jakne u žutim i ružičastim tonovima na crnoj podlozi osvježit će vaš stajling. Ovog proljeća ih kombinirajte s traperom, a naglasite obućom te modnim dodacima u prljavo rozim tonovima.

PROLJETNA SVJEŽINA ZA NJEGA

U proljetnoj Springfield kolekciji, koja je ove sezone inspirirana nautikom, muškarci mogu pronaći odjevne komade za casual i poslovni look. Ključne boje ovog proljeća su mornarsko plava kaki, boja zrele trešnje te žuta, a odlično se kombiniraju uz traper komade i prugice.

Isprobajte i vi Springfieldov recept za savršeni casual look s rustikalnim dodirom.