FOTO by Zalando

Bizar

Spremni za zimu? Nike ima svoj zimski model!

admin 07. studenoga 2023.

U silver boji spremne su za festive sezonu

Kao što i sami svjedočimo temperature su sve niže i niže i uskoro ćemo se buditi okovani jutarnjim minusima. Kako biste se na vrijeme pripremili za borbu s hladnim danima morat ćete se opskrbiti nešto debljim odjevnim komadima poput džempera ili ponča, a i malo krzna nikom ne bi škodilo.

Nike je prepoznao da je zima blizu te vam pružio mogućnost da ove sezone ne razmišljate o hladnoći, barem kada su vaša stopala u pitanju. Ako mislite da Nike svojim sportskim štihom ne odgovara vašim svečanijim outfitima, ne brinite i tu je popularni brend smislio rješenje te svoj model predstavio kao zimsku štiklu.

Nike zimske štikle
Foto: Zalando

Ove gležnjače s vezicama popunjenim naznakama krzna nitko ne bi želio vidjeti u svom ormaru, a kamoli na nogama.

Nike zimske štikle
Foto: Zalando

Ako vas je kojim slučajem nešto privuklo na ovom modelu, vrijeme je da vas “odvučemo“. Cijena je sigurno jedan od razloga zbog kojih se ovaj model neće naći na vašim nogama, kao što neće uništiti niti jednu vašu odjevnu kombinaciju.

Nike zimske štikle
Foto: Zalando

Cijena od 770,99 € ubija svaku nadu da bi netko mogao napuniti svoju košaricu ovim artiklom. Mi smo ih pronašli unutar Zalando web trgovine, a nadamo se da ih vi nećete pronaći nikad.