Promo

Spoj strasti i drame na reviji Roberta Severa

PR 25. listopada 2018.

Bogata kolekcija neizostavnih komada, koji obilježe svaku zimsku sezonu izrađena je uglavnom od prirodnih materijala: pamuka, svile, vune

Severova revija na pistu je donijela vrtlog strasti, romantike i drame u pomalo neočekivanom tonu. Naime, cijela kolekcija ove je sezone obojana u dvije boje strasti: crvenu i crnu. Samo ime kolekcije Daria, dizajner je nadjenuo po njegovom najdražem stranom modelu, Dariji Werbowy, a inspiraciju je crpio kao i dosad iz vlastitog poimanja ženstvenosti i senzualnosti.

Bogata kolekcija neizostavnih komada, koji obilježe svaku zimsku sezonu izrađena je uglavnom od prirodnih materijala: pamuka, svile, vune.

Haljine lepršavih krojeva sa savršeno izrađenim volanima, daju posebnu romantičnu dozu kolekciji. Ženska silueta i senzualnost savršeno je istaknuta u Severima krojevima, ali s modernim odmakom koji daje posebnu dozu šarma.

Severov dizajnerski potpis jedinstven je upravo po lakoći spajanja njegove stroge modne vizije i profinjenosti u svakodnevnoj eleganciji odijevanja. Njegova odijela odlično se uklapaju u dnevne i večernje varijante, ovisno o modnim dodacima po kojima je ovaj dizajner posebno poznat.

Nova kolekcija donosi popularne RS torbe, među kojima su ponovno Severovi klasici Marija i Virginia, kao i nove edicije kruna ukrašenih kristalima, čipkom i one posebno dramatične, ukrašene nojevim perjem. Jedan od hitova prošlih sezona, popularna kapa – Moskovljanka, u novoj kolekciji dolazi u crvenoj boji, idealnoj za hladne zimske dane.

Severova revija oduševila je puno gledalište, a posebnu dozu dramatičnosti cjelokupnom dojmu revije dala je glazba kojoj dizajner pridaje posebnu pažnju.

Pogledajte video revije: