FOTO by Housebrand

Moda

Sniženje koje se ne propušta! House ruksaci i torbice od 79,00 kn do 99,00 kn!

Antonija Andabak 22. prosinca 2020.

Bez grižnje savijesti obnovite svoje accessoriese stanje ovim fenomenalnim torbicama i ruksacima!

Potraga za savršenom torbom nekada može biti pravi pothvat, osobito ako uzmemo u obzir ogroman izbor kojim je modno tržište, usudili bismo se reći – čak i zasićeno. 

Ipak, ako ste prava zaljubljenica u torbe & ruksake, a tražite nešto zgodno za upotpuniti svoju accessoriese kolekciju, na web shopu House pronašli smo petnaest perfektnih torbica i ruksaka koje vas neće koštati pravo bogatstvo!


Dapače, cijene su prepovoljne, odnosno, petnaest smo modnih dodataka pronašli po cijeni od samo 79,00 kn do 99,00 kn, ovisno o modelu.

Ranijih tjedana smo neke modele čak i predstavili, no tada nije vladalo ovo super sniženje pa su cijene bile i duplo skuplje, iako, ruku na srce, ni originalna cijena nije pretjerana, što će reći da je aktualno sniženje prava prilika da se počastite s nekoliko torbica koje ćete zasigurno nositi više sezona!


Izdvojene torbice klasičnog su, pretežito četvrtastog oblika dok se jedna, boje konjaka izdvaja svojim „croissant“ oblikom, što predstavlja posljednji krik modnih dodataka koji, priznajemo, nismo toliko zamijetili na uličnoj fashion sceni. 

Vjerne četvrtastim oblicima torbica, iste se mogu pronaći različitih dimenzija, materijala i dotjeranih obruba. Boje su tamnije, no poneke se izdvajaju u svojim nježnijim varijantama. Rekli bismo da su ove torbice kao stvorene za ziherašice kojima trebaju one torbe koje idu uz svakodnevne odjevne kombinacije!


Isto pravilo vrijedi i za ruksake, izbor je konkretan, a izdvajaju se sportivo ruksaci za koje možemo reći da ih u svoj asortiman, što na web shopu, što u trgovinama, sve više plasiraju high street i high end brendovi, a kako će biti prihvaćeni među širom masom fashionistica, vrijeme će pokazati! 

Do tada, uživajte u House interpretaciji super povoljnih nosivih modnih dodataka!