FOTO by Firebox

Zabava

Sjećate se crtanog filma “Gdje je Jura”? Od sada ga možete tražiti i na puzlama od 1000 komada!

Krešimir Šustić 10. kolovoza 2020.

Popularan crtani junak nalazi se u tri različite scene

Puzzle su jedna od zagonetki kojom se vole zabavljati svi uzrasti, od malene djece, pa sve do odraslih i starijih osoba koje svoje slobodno vrijeme vole kratiti na kvalitetan način.

Poznato je da razvijaju logiku, inteligenciju, odlične su za koncentraciju, te za opuštanje i suzbijanje stresa s kojim se svi svakodnevno nosimo.

Ljubitelji popularnih slagalica izazove pronalaze u čim većem broju različitih dijelova koje spajaju s odgovarajućim parom kako bi završna slika bila ispravno složena.

Tako često možemo vidjeti slike s motivima poznatih građevina, božanstvenih krajolika i umiljatih životinja, koje se mogu uokviriti, te smjestiti na zid kao odlična dekoracija.

Novitet koji smo pronašli na Firebox web shopu oduševit će sve nostalgičare za 80-im godinama prošlog stoljeća u kojima je bio aktualan Waldo, poznatiji kao Jura.

Crtani junak u svakoj epizodi bio je sakriven među mnoštvom drugih ljudi, što je tjeralo cijelu obitelj da stane ispred TV-a i baci se u potragu za poznatom prugastom majicom.

Puzzle od tisuću komada, sadrže izazov slaganja, koji zahtijeva smirenost i izazov traženja crtanog lika te oštar vid, a dolaze u tri različite scene: Astec, Wild West i Gaye Paree.

Ako se smatrate dovoljno odvažnim da se bacite u ovu avanturu i na taj način ispunite svoje slobodno vrijeme, svoj primjerak možete nabaviti na LINKU.