FOTO by Sinsay

Dekor

Sinsay šalice jednako osvajaju cijenom i dizajnom!

Viktoria Mikulić 17. srpnja 2023.

Od 2,49 eura… navali narode!

Donedavno smo negodovali zbog konstante pojave iritantne padaline kiše, a sada se žalimo zbog toplinskog udara koji hara Lijepom našom. Priznajemo, teško nam je udovoljiti i kako god okrenemo,  ničime nismo prezadovoljni. Ili možda ipak jesmo?

Ako je godišnji odmor još daleko od vas, to ne znači da ne možete uživati i kod kuće, osobito ako imate maleni balkon ili terasu. Preko dana je možda prevruće, no prva jutarnja kava u vlastitoj oazi mira nešto je neprocjenjivo.

Vjerujemo da imate svoju omiljenu šalicu od koje se ni u kojem slučaju ne odvajate. Mi vas definitivno ne tražimo da je bacite, ali vam sugeriramo da je tu i tamo može zamijeniti nekim chic primjerkom koji osvaja dizajnom.

Sinsay je jedna od naših najdražih adresa kada sm u potrazi za kreativnim home dekorom. Posebno obožavamo njihove šalice čije su cijene i više nego prihvatljive, stoga se najčešće ne možemo zaustaviti samo na kupnji jednog modela.

Za razigrane ljetne dane, pronašli smo 10 šalica s raznovrsnim motivima poput točkica, cvijeća, prugica i ostalog zanimljivog printa.

Također, njihove cijene kreću se od 2,49 eura što je zaista prihvatljivo pa ako želite da vam jutarnja kava bude još slađa, ne propustite pogledati našu galeriju i odabrati jednog ili više favorita: