Promo

Severina sprema spektakl u Splitu i Zagrebu!

PR 05. rujna 2019.

Ulaznice za koncerte upravo su puštene u prodaju putem sustava Eventim...

Naša najpoznatija pjevačica, žena koja jednostavno ne stari, zvijezda koju je prošlog tjedna na koncertu u Leskovcu dočekalo 120 000 ljudi, sprema nam pravi spektakl.

Nakon što je Severinina prošla turneja ‘Dobrodošao u klub’ proglašena jednom od najboljih turneja na našim prostorima i koju je vidjelo preko 250 000 ljudi, Severina najavljuje svoju četvrtu regionalnu turneju ‘The Magic tour’ koju će započeti u rodnom Splitu u Spaladium Areni, 16.11.2019.

Nakon toga, odlazi u poznatu Stark Arenu u Beogradu, a u prosincu, točnije 07.12. vraća se u Arenu Zagreb.

Prodaja ulaznica putem sustava Eventim za koncert u Splitu i Zagrebu upravo je krenula.

Presretna sam i zahvalna jer sam oduvijek htjela početi turneju iz mog rodnog grada Splita, a to će mi se 16.11. ostvariti. Pokraj mene na bini je 15 glazbenika, simfonijski orkestar, 25 vrhunskih plesača i mi dolazimo s “bajkom za cijelu obitelj i sve generacije”, jer ćemo pjevat stare i nove pjesme koje ljudi vole. Ova putujuća bajka dalje ide u Zagreb, Ljubljanu, Beograd, Skopje… Jedva čekam uživati s publikom i zahvaljujem na velikom interesu.“ – izjavila je Severina.

U koncertima koji se najavljuju kao ‘magična bajka za cijelu obitelj’ uživat će Severinini obožavatelji i starih i novih pjesama, uključujući i hitove s najnovijeg albuma ‘Halo’, koji su na YouTube-u preslušani već preko 300 milijuna puta.

Pod organizatorskom palicom Star Produkcije koji iza sebe imaju odrađene brojne koncerte s domaćim i svjetskim zvijezdama gdje bismo posebno istaknuli Andreu Bocellija, Andre Rieu i slično, ne sumnjamo da će i ova turneja naše najpoznatije pjevačice proći besprijekorno.

Ako ste baš poput nas ovu turneju čekali godinama, požurite jer bi se ulaznice mogle rasprodati u trenu.

Ulaznice za nastup Severine u splitskoj i zagrebačkoj Areni možete kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.