Promo

Severina, Petar Grašo i Providence posebni gosti na koncertu Gorana Karana u Zagrebu!

PR 10. travnja 2018.

Još je manje od dva tjedna preostalo do koncerta Gorana Karana u Lisinskom...

Goran Karan uzbuđeno odbrojava dane do svog gala koncerta u Lisinskom 23.04. gdje će mu se na pozornici pridružiti Severina, Petar Grašo i Providenca.

Još je dva tjedna ostalo do gala koncerta Gorana Karana u Lisinskom, a on ne krije svoje uzbuđenje.

Dame i gospodo, dragi ljudi, s velikim zadovoljstvom vam želim reći da kod mene leptirići već polijeću i uzbuđenje raste, jer je koncert u dvorani Vatroslava Lisinskoga sve bliži! To je izvrsna prilika da zajedno osvježimo naše dobre stare uspomene, ali i da tu noć učinimo posebnom i stvorimo sasvim nove.

Da bi ova naša večer bila zaista jedinstvena, zamolio sam drage prijatelje Severinu, Petra Grašu i Providence, da i oni donesu svoj glas juga i podijele srce s nama. U želji da sve bude kako Bog zapovida, za par dana Vagabundo band i ja odlazimo u Terme Jezerčica, gdje ćemo, njihovom stručnom njegom i ljubaznošću obaviti glazbene pripreme i udariti zadnji glanc. Dobro nam došli, lipi moji, samo srce ponesite, to je sve što će nam trebati! Samo ljubav – kazao je Goran Karan.

Kako je svoj zadnji koncert u Lisinskom održao prije pet godina, publika će imati prilike uživati u novim pjesmama koje je stvorio u međuvremenu, kao i u njegovim velikih hitovima koje potpisuje Zdenko Runjić.

Bez sumnje će ovaj koncert uveličati i njegovi pomno odabrani gosti, Severina s kojom je svoje prijateljstvo dodatno razvio izvodeći ‘Našu bilu štoriju’, njegov prijatelj Petar Grašo koji će publici u Lisinskom otpjevati par svojih najljepših pjesama, te grupa Providenca kojoj je Goran napisao pjesmu ‘Takva sam ja’!

Goran je objavio i svoj novi studijski album ‘Glas juga’ u veljači, u izdanju Scardone, na kojem se nalazi 12 pjesama koje su producirali Nikša Bratoš i Nenad Šiškov.

Nakon koncerta u Lisinskom Goran odlazi na turneju po Poljskoj koja će trajati od 26.04. do 03.06. Na turneju ide s poljskom zvijezdom Teresom Werner s kojom već ima nekoliko dueta.

 

Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Lisinskog i na www.ulaznice.hr!