Promo

Severina očarala pojavom na sinoćnjem koncertu Gorana Karana!

PR 24. travnja 2018.

Goran Karan oduševio Lisinski i predstavio novi album 'Glas juga'

Goran Karan je sinoć u ispunjenoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog publici predstavio svoj novi album ‘Glas juga’ i raspjevao prisutne.

Ovaj splitski glazbenik se s publikom u Lisinskom susreo nakon pet godina gdje su zajedno otpjevali njegove najveće hitove, pjesme s novog albuma, ali i svjetske standarde poput ‘Nessun Dorma’ i ‘O Sole Mio’.

Nastup u Lisinskom je uvijek nešto posebno za svakog izvođača, neovisno o godinama iskustva, pa je svakako ispunjenje sna doživjeti raspjevani Lisinski. Koncert je protekao u odličnoj atmosferi, Goran je često komunicirao s publikom, imao šaljive uvode u pjesme, te se u jednom trenutku spustio u publiku i prošetao dvoranom.

Prve gošće na koncertu su bile Mirella Meić i Zorica Bučić iz grupe Providenca koje su otpjevale pjesmu ‘Takva sam ja’, koju je za njih napisao Karan.

Drugi gost večeri je bio Petar Grašo koji je Gorana pratio na klaviru dok su zajedno pjevali ‘Tu Non Ilores’, a zatim je Grašo sam izveo svoj aktualni hit ‘Ako te pitaju’ koji je publika otpjevala uglas s njim!

Iza Graše Goran je otpjevao pjesmu ‘Gorko more’, za koju je rekao da je Lisinski jedan od rijetkih prostora u kojem može otpjevati tu pjesmu, zatim ‘Ostani’, ‘Prozor kraj đardina’, pa ‘Lipa si lipa’ kojom je najavio i zadnju gošću koncerta, Severinu.

Severina i Goran su zajedno otpjevali svoj duet ‘Sta je svit’ iz mjuzikla ‘Naša bila štorija’, nakon čega je Severina izvela svoj veliki hit ‘Virujen u te’. Slavna pjevačica blistala je u elegantnoj crno-bijeloj toaleti te još jednom pokazala nepogrešiv modni stil.

Goran je ovim koncertom potvrdio veliki autorski talent i impresivni vokal, te potvrdio ljubav sa svojom publikom koja je na ovaj koncert došla i iz Poljske, Slovačke i Slovenije. Nakon koncerta u Lisinskom Goran odlazi na turneju po Poljskoj gdje ima zakazane koncerte do 3. lipnja s poljskom zvijezdom Teresom Werner.