FOTO by Converse

Moda

Scooby Doo Converse tenisice vraćaju nas u 90-e

admin 10. lipnja 2020.

Najpoznatiji pseći detektiv Scooby glavna je zvijezda novog modela

Od davne 1969. godine animirana serija “Scooby Doo” zabavlja sve generacije sa svojim avanturama rješavanja misterija. Iako Fred, Vilma i Daphne imaju zapaženu ulogu, glavni protagonisti crtića su strašljivi Shaggy i Scooby koji na kraju uvijek ispadnu heroji.

Po prvi puta svjedoci smo preslatke suradnje ove slavne ekipe koja je rezultirala Converse Chuck 70 modelom, a žive boje i proljetni motivi dolaze baš u pravo vrijeme.

Converse je i ovaj put ostao dosljedan svom street style pristupu, tako da će svi ljubitelji alternativnog doći na svoje.

Proljetni motivi, žive boje i cvjetići daju im za pravo da uđu u outfit svim proljetnim haljinicama i jeans kombinacijama, a postizanje svježeg i razigranog looka je zagarantirano.

Scooby Doo motivi vidljivi su na bočnom dijelu, od kojih prvi dolazi natpis najpoznatijeg detektivskog prijevoznog sredstva – The Mystery Machine.

Drugi detalj nalazi se na unutarnjoj strani na kojoj je ilustrirano svih 5 zvijezda animirane serije.

Ako obožavate ovu detektivsku ekipu, ali vas odbijaju žive boje, nema problema, jer ovaj model dolazi i za ljubitelje nešto tamnije strane. One su kompletno crne, a bijelom bojom na vanjskom dijelu jasno su vidljivi ušiveni motivi glavnih likova.

Datum dolaska ova dva modela očekuje se sredinom mjeseca, ali mi ćemo sigurno pričekati još koji mjesec da stignu i na naše prostore.

Cijena – 100$