FOTO by Stefania Charlotte

Zabava

S cvijećem i bombonijerom u rukama ovaj sedmogodišnjak odlučio je vratiti bivšu djevojku

admin 10. rujna 2020.

Gesta koja je očarala sve dokaz je da kavaliri još nisu izumrli!

Možda će zvučati tragično, ali sa sigurnošću možemo reći da većina djevojaka u srednjim dvadesetima nije doživjela romantičnu gestu kao što je jedan sedmogodišnjak priredio svojoj, tada, bivšoj djevojci.

U vremenu u kojem živimo sve je manje romantike, a geste poput pjevanja pod prozorom ili ne daj Bože, otvaranja vrata postali su nezamislivi. Stara “Bečka škola” ponašanja odlazi u zaborav i kalibar “ljubim ruke” kavalira polako izumire. 

Iako su muškarci danas “prisiljeni” biti romantični obavljanjem kućanskih poslova poput usisavanja i pranja suđa, vrhunac romantike predstavlja Valentinovo i vrijeme kada svaka žena dobije svoju ružu.

Gospodina Fulira” sve je manje, ali da ipak nisu izumrli dokazuje sedmogodišnji dječak koji je, shrvan prekidom, odlučio vratiti svoju bivšu djevojku.

Djevojku je izgubio zbog svog bezobraznog ponašanja prema profesorici za vrijeme matematike koje mu tadašnja cura nije mogla oprostiti te ga je ostavila. Shrvan prekidom dječak je uzeo stvar u svoje ruke i već idućeg dana odlučio vratiti stvari na svoje mjesto.

Probudio se u pet ujutro, otuširao se, obukao svoje najbolje odijelo i cipele te naoružan bombonijerom i cvijećem sat vremena čekao svoju bivšu na ulaznim vratima škole.

Ako ste mislili da je sretan kraj blizu, prevarili ste se, drama je tek krenula…

“Baš taj dan njegova simpatija je kasnila na sat i cvijeće je ostavio kod mene s planom da će akciju osvajanja obaviti nakon škole. Sigurno mu je to bio najduži školski dan u životu i da je bio nervozan čitavu smjenu, no i taj trenutak je došao kada je zvono zazvonilo i pustilo đake svojim kućama. Dotrčao je brzinom munje do mene, preuzeo cvijeće i bombonijeru i otišao u osvajanje.” – izjavila je dječakova majka Stefania Charlotte.

Nakon pola sata dječak se pohvalio svojim džentlmenskim pohodom i objavio fotografiju pomirenja!

Preslatko!