FOTO by Sinsay

Moda

Ružičasti Minnie Mouse okrugli ruksak za velike i male curke!

Viktoria Mikulić 10. lipnja 2020.

Po cijeni od 54,90 kuna! Može li bolje?

Prozirne torbe posljednjih su sezona preplavile gradske ulice. I dok je nekoć bilo nezamislivo pokazivati stvarčice koje vjerno čuvamo unutar svojih torbica, sada je to sasvim normalno. Štoviše, fashionistice se tako vole pohvaliti novim ružem za usne, maskom za mobitel i slično.

Naravno, treba pripaziti na sve vrijedne artikle koji su sada još više na udaru pogleda slučajnih prolaznika. Za sve koji se odlučuju kupiti prozirnu torbicu, naša sugestija je držati je s prednje strane kako bi vam uvijek bila na oku ili u nju postaviti još jednu manju za novčanice i sve što želite sakriti.

S druge strane, okrugle torbice jednako su efektne i najčešće ih viđamo ljeti u pletenom izdanju, no uvijek smo spremni prigrliti i neke nove varijante.

Okrugla torbica/ruksak koju smo pronašli u Sinsayu dolazi u prozirnom ruhu s dodatkom ružičaste boje. Oblikom je okrugla, a krasi je neodoljiva Minnie Mouse, jedan od najomiljenijih Disney likova.

Jednako je rezervirana za velike i malene ljepotice i savršeno će se uklopiti uz ljetnu garderobu. Odlazak na kavu, u shopping centar, na izlet ili na plažu, tijekom dana je stvorena apsolutno za sve aktivnosti.

Ono što nas je posebno oduševilo je njezina cijena od 54,90 kuna pa ako kod kuće imate kćerkicu koja obožava kultnu mišicu, a i sami ste veliki ljubitelj iste, predlažemo kupnju matching ruksaka s potpisom Sinsaya.