Putovanja

Roza – romantična cozy koliba u cvijeću rezervirana za golupčiće!

Viktoria Mikulić 27. siječnja 2022.

Planinska kućica stvorena za ljenčarenje vikendom...

Bez obzira živite li u stanu ili u kući, s vremena na vrijeme svi mi poželimo promijeniti stambeni prostor. Naravno da je “kod kuće najljepše”, no ljeta ipak volimo provoditi na moru (sretnici koji žive uz plažu u toj idili mogu uživati čitavu godinu), a što je zimi?

Zima je pak rezervirana za snježne krajeve. U Zagrebu na prste jedne ruke ne možemo nabrojati dane u kojima je zapao snijeg, ali zato na samo sat i pol od našeg glavnog grada očekuje nas bijeli pokrivač na svakom koraku.

Promatrajući booking, za oko nam je zapela jedna posebna kućica. Za razliku od većine koja je danas napravljena u modernom štihu s mnoštvo stakala, ova rustikalna koliba u cvijeću nekako je više tradicionalna i cozy te smatramo da se unutar iste itekako možemo odmoriti i napuniti baterije.

Objekt Roza nalazi se u Kupjaku, a nudi vrt, opremu za roštilj i terasu. U sklopu objekta također su na raspolaganju besplatan WiFi i privatno parkiralište. Do Crikvenice ima 29 km.

Ova planinska kuća uključuje 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt.

Planinska kuća smještena je 46 km od Opatije i 36 km od Rijeke. Najbliža zračna luka, Zračna luka Rijeka, udaljena je 32 km od objekta Roza.

Za sve koji žele osjetiti ovaj mir i odlutati od svakodnevnih briga, objekt Roza možete rezervirati putem LINKA.