Promo

Rowenta Smart Force – učinkovito čišćenje u svakom trenutku

PR 31. svibnja 2019.

Dopustite robotskom usisivaču da čisti umjesto vas!

Da, znamo! Vi ste zaposlena žena: prekovremeni rad u uredu i prenatrpani dnevni program. No, kako ćete naći vremena za čišćenje kada se odlučite iznenaditi vašu najbolju prijateljicu da kod kuće skupa popijete šalicu kave?

Robotski usisivač Smart Force Extreme iz Rowente je usisivač koji pruža jednostavan način čišćenja za bilo koju vrstu površine, čak i za tepih. Prepustite usisavanje ovom jednostavnom robotskom usisivaču koji će posao obaviti umjesto vas.

Četiri različita programa čišćenja osiguravaju čiste površine gdje god vam je to potrebno. Motorizirana četka osigurava učinkovitost na bilo kojoj površini, čak i tepiha, dok 2 bočne četke omogućavaju preusmjeravanje i sakupljanje prašine u kutevima, za usisavanje pomoću centralne četke i čišćenjem ispod namještaja kako bi čišćenje bilo besprijekorno.

Robotski usisavač je opremljen s navigacijom koja izbjegava zidove i namještaj, te sprječava njegov pad niz stube. Tako postižu se savršeni i sigurni rezultati čišćenja. Zahvaljujući vrlo snažnom motoru dobivaju se optimalni rezultati čišćenja.

Čak 8 senzora omogućuju mu sigurno kretanje kroz prostor i efikasno usisavanje. Opremljen je s Litij-ionskom baterijom koja ima do 2x duži životni vijek od NiMH baterija istog napona. Baterije mogu izdržati 130 minuta čišćenja time da je zadnjih 30 minuta baterije namijenjeno za povratak robot usisivača na njegovom mjesto za punjenje.

Opremljen je i s daljinskim upravljačem kojim ga možemo upravljati i zadavati mu zadatke. Uz model Smart Force Extreme RR7145 dolazi i uređaj koji infracrvenim zrakama stvori virtualnu prepreku preko koje usisivač ne prelazi.

S robotskim usisavačem Rowenta Smart Force Exreme vaša će kuća biti očišćena samo jednim klikom. Odaberite pravi model i uživajte u jednostavnosti korištenja.

Baterije su skoro prazne? Ne brinite! Smart Force robotski usisivači automatski se vraćaju u stanicu za punjenje.
Od sada ćete možda voljeti i nenajavljene posjete 🙂