Promo

Rita i Nika obožavaju crvene modele IZIPIZI naočala!

PR 13. veljače 2018.

Izipizi naočale odavno su osvojile brojne trendsetere, a studentice i It djevojke Nika Matić i Rita Rumora rado ih kombiniraju u svim prigodama

Želite li privući pažnju i probuditi vatrene asocijacije, nosite crveno! Provjereni je to recept koji su kroz povijest potvrdile brojne zavodnice, a odlučio ga je iskušati i francuski brend naočala IZIPIZI ponudom raskošno crvenih okvira koji će ovog Valentinova zagolicati maštu mnogih.

Kao predvodnice trendova čije vrijeme tek dolazi, Rita Rumora i Nika Matić isprobale su koji im modeli najbolje pristaju te zaključile da IZIPIZI uistinu nudi za svakoga ponešto.

Modeli za svaki dan dostupni su u kolekciji Screen Range naočala za ekran dostupne u dva oblika i šest boja. Posebnost ove kolekcije je u tome što pruža zaštitu od tzv. „plavog svjetla“ koje emitiraju računala, televizijski uređaji i ostale elektronske naprave.

Iako to na prvi pogled možda ne primjećujemo, sati provedeni ispred ekrana često uzrokuju tegobe kao što su glavobolja i nesanica, stoga je zaštita očiju od najveće važnosti.

IZIPIZI se, provjerile su Rita i Nika, hrabro nosi i sa izazovima svih godišnjih doba. Za zimu koja ne posustaje nudi se nekoliko Glacier modela naočala za skijaše – osim klasičnog, tu su i modernija verzija Glacier Plus te limitirana kolekcija Glacier Retro inspirirana Pop-Artom u stilu sedamdesetih.

Uz odstranjive štitnike od umjetne kože i leće 4. kategorije koji pružaju stopostotnu otpornostu na UV zračenje i štite oči od hladnoće i intenzivne svjetlosti, trendi crveni okviri pobrinut će se za dašak glamura i na najvišim planinskim vrhovima.

Ako ste, pak, strastveni mrzitelj zime i brojite dane do pojave sunca, vatrenocrvena boja okvira SUN NAUTIC sunčanih naočala primorat će vas da se prepustite maštanju o uživanju u vodenim sportovima, surfanju ili odbojci na pijesku.

Zahvaljujući njihovim zeleno/sivim polarizirajućim lećama boje ostaju prirodne, kontrast prilagođen, a 100% zaštita od sunčanih zraka i UV zračenja jamče odličan provod na vrućem pijesku. Vrijeme godišnjih odmora i pauze od studentskih predavanja bit će, uvjerile su se djevojke, u znaku odlične zabave. Uvjerite se i vi!

Francuski brend naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a danas je u Hrvatskoj prisutan u Zagrebu, Splitu, Karlovcu, Rijeci, Šibeniku, Dubrovniku, Korčuli i Rovinju. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.