FOTO by Reserved

Moda

Reserved mekana hudica kao zamjena za dekicu!

Viktoria Mikulić 20. rujna 2021.

Jesen je idealna da se zaogrnemo u ovaj novitet i ne izlazimo iz svoja četiri zida...

Kako ste proveli vikend? Aktivno, u prirodi? Drijemajući? Pripremali ste roštilj ili večeru za goste? Gledali Netflix pod dekicom? Uživali ste s djecom u vrućoj čokoladi i gledanju Disney klasika? Shoppingirali ste i škicali nove kolekcije u trgovačkim centrima? Prenamijenili ste ormar iz ljetne u jesensku (zimsku) garderobu?

Nadamo se da je svatko proveo vikend onako kako mu odgovara, no sigurni smo da o ovom zadnjem svi posljednjih dana razmišljaju. Znamo da je to proces i često su nam potrebni tjedni da se odvažimo promijenili garderobu. Svaka čast onima koji su preduhitrili tmurno vrijeme i to već napravili, a svi mi koji tek planiramo, krajnji je čas.

Niske temperature prisilile su nas da ponovno izvadimo tople veste, pulovere, mekane hudice, čizmice i traperice malo čvršćeg materijala. Jutra su svježa, večeri također, a popodneva još uvijek blaga, stoga je najbolje nositi slojevitu odjeću koju ćemo po potrebi moći skinuti.

Ipak, u svoja četiri zida priželjkujemo odjeću koja nas neće opterećivati i koja će nam davati potrebnu toplinu. Debele čarape u kombinaciji s pletivom ono je u čemu se osjećamo najugodnije, kao i hudice od mekanog materijala koje nam doslovno služe kao dekice.

U Reservedu smo pronašli jedan model koji smo odmah poželjeli kupiti jer je toliko fluffy da se iz njega ne bismo skidali. U bijeloj boji, ova će vam hudica poslužiti svaki put kada vam postane hladno, bez obzira nosili je u toplini vlastitog doma uz donji dio pidžame ili dok ispijate kuhano vino s prijateljicom, u kombinaciji s kožnim hlačama ili trapericama.

Više detalja o novoj Reserved hudici možete pronaći na LINKU.