FOTO by Reserved / Instagram @holly_a_taylor

Moda

Reserved ima najbolju ponudu chic džempera već od 19,99 eura!

Daria Lovrić 13. prosinca 2023.

Kolekcija džempera donosi spoj udobnosti, stila i kvalitete! Koji je vaš favorit?

Sredina je prosinca i neosporno je da će temperature nastaviti padati, a hladno zimsko vrijeme će sa sobom donijeti i snježne pahulje. Kako se ne bi smrzavali važno je odabrati tople i mekane odjevne komade koji će nas ugrijati i na najnižim temperaturama.

Iako u zadnje vrijeme najčešće pretražujemo svečane odjevne komade, modne dodatke i obuću kako bi zablistali u festive izdanjima za Božić i u novogodišnjoj noći, vrijeme je da se vratimo dobrim starim klasicima – džemperima.

 Reserved džemper  1
Reserved džemper – 32,99 EUR

U potrazi za savršenim zimskim outfitom, ne možete pogriješiti s toplim džemperima iz Reserved kolekcije, već od 19,99 eura. Ova kolekcija donosi nevjerojatnu paletu pletiva, od klasičnih i elegantnih do modernih i trendi modela.

 Reserved džemper  2
Reserved džemper – 59,99 EUR

Reserved pleteni džemperi mekani su na dodir i pružaju osjećaj ugode koji će vas pratiti cijelog dana. Bilo da tražite klasičan džemper za ured, udoban pulover za opuštanje kod kuće ili modernu vestu za odlazak na kuhano vino s prijateljima, Reserved kolekcija ima sve.

 Reserved džemper 3
Reserved džemper – 29,99 EUR

Raznolikost stilova omogućava vam da prilagodite svoj zimski outfit svakoj prigodi, bez kompromisa. Bilo da preferirate oversize modele, one s preslatkim ušivenim detaljima poput cvjetova ili bisera u Reserved bogatoj ponudi pronaći ćete svog favorita.

 Reserved džemper 4
Reserved džemper – 32,99 EUR

U nastavku škicnite naše favorite s cijenama, a cijelu ponudu pogledajte putem Reserved web trgovine.

Reserved džemper – 32,99 EUR
Reserved džemper – 32,99 EUR
Reserved džemper – 19,99 EUR
Reserved džemper – 32,99 EUR
Reserved džemper – 45,99 EUR
Reserved džemper – 25,99 EUR