Promo

Raskošne haljine Ivice Skoke na dubrovačkom Stradunu!

PR 07. svibnja 2018.

Na najljepšoj svjetskoj pozornici, na dubrovačkom Stradunu, ispred Crkve svetog Vlaha, proteklog je vikenda održan Glamour fashion show 2018.

Mnogobrojni Dubrovčani i njihovi gosti imali su priliku uživati u večeri mode i ljepote, koja nijednog ljubitelja mode nije ostavila ravnodušnim. Prekrasne modne kolekcije gledateljima su predstavile prelijepe Dubrovkinje, koje su prošetale pozornicom u kreacijama poznatih hrvatskih dizajnera među kojima je bio i omiljeni dizajner poznatih Hrvatica, Ivica Skoko.

Za ovu sezonu predlaže haljine inspirirane zlatnom erom Hollywooda. Biseri, perle, perje, šljokice, resice i sve to u raskošnim tonovima širokog raspona boja. Crna, zlatna i boja srebra su hit sezone, ali za sve koji vole glamur u pastelnim tonovima, Skoko predlaže nježne puderaste nijanse. Sama kolekcija sastoji se isključivo od dugih, uskih haljina koje naglašavaju siluetu, ali dizajner je za ovu sezonu pripremio i romantične forme, vrlo jednostavnih linija.

„Ovog puta naglasak je na nešto više strogoj formi te profinjenim i elegantnim krojevima. Inspiraciju sam pronašao u visokoj modi 80-ih godina pa sam tako neke elemente poput naglašenih ramena oživio u novoj varijantii“, kazao je Ivica Skoko. Od materijala, poznati dizajner i dalje koristi jako puno čipke u raznim oblicima i formama.

Novost su glitter resice, perle, biseri i Swarovski kristali, koji su ručno aplicirani na haljine čime je oduševio i brojnu publiku glamuroznom revijom na najljepšoj pozornici.