Promo

Raskošna jesen u interpretaciji slavnog Van Gogha!

PR 04. rujna 2018.

Žuto-plave nijanse i božanstveni suncokreti odagnat će jesensko sivilo!

FREYWILLE predstavlja nakit koji će obojiti nadolazeću jesen najljepšim nijansama žute i plave , te savršeno interpretira čarobna remek-djela slavnog Vincenta Van Gogha. Setovi Fleur D’or Jour i Eternité prenose silnu snagu ovog slikarskog genija, a kako je najavljeno početkom godine, sada su dostupni u svim FREYWILLE buticima.

Van Goghova “ Vaza s dvanaest suncokreta” inspiracija je za jedinstven FREYWILLE dizajn Fleur D’or Jour. 1988.godine Van Gogh stvara seriju slika sa suncokretima kojima je ukrasio zidove sobe u “Žutoj kući” u Arelsu, a kako bi dočekao umjetnika Paula Gauguina s kojim je želio osnovati slikarsku zajednicu.

Vincent pretvara Suncokrete u bića koja titraju i u sebi zadržavaju nagovještaj dobrog događaja, a predstavljaju životni ciklus koji je naslikan simfonijom žutih tonova. FREYWILLE dizajn Fleur D’or Jour oživljava na sanjivoj, tirkiznoj podlozi Vincentove Suncokrete u punoj energiji. Čednost ljeta, radost i ljepota prirode zrcale se u rapsodiji žutih do narančastih nijansi kojima su obojene latice bujnih cvjetova.

Po mnogima , najimpresivniji FREYWILLE dizajn je Èternite. On predstavlja interpretaciju Van Goghovog slavnog remek-djela “Zvjezdana noć“ – prikaz seoskog pejzaža noću, s plošnim brežuljcima u pozadini. To je prizor uznemirenog treperenja elemenata prirode i ljudskog svijeta, a selo se pruža prema nebu uz spiralne i zapletene pokrete.

 

Energična svjetlost mjeseca te mistična atmosfera noći, puna nade i beskonačnosti, uhvaćena je u snažnoj FREYWILLE kompoziciji savršenom harmonijom intenzivnih tonova azurno i kobaltno plave, a poetski sjaj zvijezda neprekidno pulsira u nijansama limun i oker žute.

 

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE Online Boutique na https://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb.