Promo

Rapid Reveal Peel – kućni piling iz Dermalogice

PR 15. studenoga 2018.

Zatvorite oči, dišite duboko i priuštite koži trenutke obnove s posljednjim novitetom iz Dermalogice

Stresna svakodnevica koja se sve više ubrzava ne ostavlja tragove samo na stilu našeg života nego i na našoj koži i izgledu.

Znanstvenici su studijama dokazali da koža pati pod utjecajem stresa i biokemijskih procesa koje on uzrokuje u tijelu – sklonija je upalama, kapaciteti obnove joj slabe te je podložna mnogim poremećajima koji mogu ostaviti nepravilnosti na njezinoj površini. Stoga u svoj raspored unesite redovito opuštanje i odmor. To su „sastojci“ koji revitaliziraju kožu lica.

Isključite zvuk mobitela i uključite relaksirajuću glazbu. Zatvorite oči, dišite duboko i priuštite koži trenutke obnove s posljednjim novitetom iz Dermalogice – kućnim pilingom Rapid Reveal Peelom.

Djelujući izvana, vrhunskim inovativnim proizvodom koji ublažava bore i ubrzano uklanja odumrle stanice kože, te iznutra, dajući si prostora i vremena za predah i aktiviranje unutarnjih potencijala obnove – vrlo ćete brzo vratiti mladolikost i sjaj svome licu.

Ako su stres i vanjski utjecaji nanijeli veću štetu vašoj koži i želite snažniji tretman, iskušajte blagodati Pro Power Peela, profesionalnog pilinga s koncentriranim kiselinama koje su, međutim, upotpunjene njegujućim i obnavljajućim sastojcima i ekstraktima.

Zahvaljujući njima nakon ovih tretmana nema zatezanja, dugotrajnog crvenila i nelagode koji su dio standardnih pilinga AHA kiselinama. Rezultate održavajte tretmanima opuštanja. Jer ono što hrani vašu dušu, hrani i vašu kožu.

O proizvodima

Rapid Reveal Peel: Kućni piling s profesionalnim učinkom

Stručnjaci iz Dermalogice stvorili su dosad najjaču formulu s AHA kiselinama dostupnu u slobodnoj prodaji – Rapid Reveal Peel.

Zato sada kožu možemo pomladiti i zagladiti i kućnim tretmanom koji uklanja površinski sloj odumrlih stanica i time briše sitne bore, ublažava duboke, uklanja diskoloracije i površinske ožiljke. Tretman je klinički ispitan i dokazano ubrzava obnovu stanica kože za 44 posto.

Ovaj se moćni piling temelji na jedinstvenom kompleksu fitoaktivnih AHA kiselina koje razotkrivaju zdravu, čvršću i zategnutiju kožu, a pritom ne izazivaju dehidraciju. Formuli su dodani biljni enzimi iz fermentirane bundeve koji ubrzavaju obnavljanje stanica, ujednačavaju ton kože i njeguju je pa stoga nema potrebe za oporavkom nakon tretmana.

Ovom formulom koža nadoknađuje ono što gubi starenjem – mladolikost, sjaj, tonus i ljepotu. Značajni rezultati postižu se uz vrlo sigurnu primjenu – formula je osmišljena tako da je mogu koristiti i trudnice.

Dermalogica Pro Power Peel: Tretman s individualiziranim pristupom

Koža koja ipak zahtijeva ozbiljnije obnavljanje profitirat će od profesionalnog tretmana iz linije Dermalogica Pro Power Peel. Dermalogicini terapeuti u DermaCare centrima i partnerskim kozmetičkim salonima odabrat će prema stanju kože jedan od tri profesionalna pilinga (a po potrebi kombinirati i sva tri) kako bi koži vratili mladolikost, ujednačenost i sjaj.

Profesionalni pilinzi iz Dermalogice, ovisno o individualnim potrebama, pomlađuju i uklanjaju sivilo kože, odstranjuju mrtve stanice i s njima smanjuju dubinu bora, ujednačavaju boju tena, posvjetljuju pigmentacijske mrlje, reguliraju lučenje sebuma, ublažavaju akne, smanjuju rizik od upale.

To se postiže zahvaljujući sinergijskom djelovanju različitih kiselina te inovativnim spojevima i prirodnim ekstraktima koji intenzivno njeguju i hrane kožu. Iako je riječ o kiselinama, ovi tretmani neće izazvati klasično ljuštenje kože jer ne narušavaju njezin integritet.

Djeluju postupno, nježno ubrzavajući i osnažujući prirodne procese obnove stanica.