FOTO by ASOS / Instagram @zara.outfits

Moda

Pronašli smo gotovo identičan duplić popularnog i rasprodanog H&M topa s mašnama!

Daria Lovrić 22. prosinca 2023.

Primjerak nalik natraženijem komadu sezone!

Otkad je H&M lansirao najnoviju party kolekciju, cijeli Instagram pokorila su dva najtraženije komada. Čini se da šljokičasta haljina i top s mašnama u bijeloj i crnoj boji nisu samo najtraženiji komadi iz H&M-a, nego najtraženiji komadi sezone.

Viralni komadi stekli su ekstremnu popularnost u samo par sati, međutim tolikom su brzinom rasprodani da smo ih uspjeli vidjeti samo na trendsetericama na društvenim mrežama. Djevojke koje su ih uspjele nabaviti dijele svoju oduševljenost upečatljivim komadima, a mi smo krenuli u potragu za sličnim modelima.

Glavno je bilo pronaći primjerak napravljen od kvalitetnih šljokica i s detaljem šarmantnih mašni. H&M top ima prednost jer se može kombinirati na dva načina. Iako je osmišljen tako da se mašne vežu s prednje strane, fashionistice ga nose i obrnuto, odnosno mašne krase njihova leđa.

ASOS srebrni top s mašnama
ASOS srebrni top s mašnama

Nakon što nismo uspjeli dočekati novu pošiljku web trgovini ili svoj primjerak pronaći kod nekog tko ga je kupio, ali mu iz nekog razloga ne odgovara, možete samo zamisliti naše oduševljenje kada smo na ASOS-u pronašli duplić.

Razlika između ASOS i H&M topa je u boji, iako ona nije drastično drugačija. H&M model dolazi u crnoj i bijeloj, a s obzirom na to da je naš favorit bio snježno-bijeli primjerak, ovaj duplić u srebrnoj nijansi savršeno nam odgovara.

ASOS primjerak također ima dvije crne satinirane mašne i savršeno će se uklopiti u novogodišnji outfit. Cijena topa iznosi £36, a možete ga pronaći putem linka.