Promo

Proljetni makeover omiljenog Replay storea u Arena Centru

PR 21. travnja 2018.

Doživite nezaboravno shopping iskustvo u zelenoj oazi Replay storea

Mnogima omiljena zagrebačka shopping oaza, Arena Centar ovog je proljeća otvorila vrata novog redizajniranog Replay storea koji je uz onog u Sao Paolu i Splitu, treći ove vrste u svijetu.

Ekskluzivan interijer ispunjen je pomno razrađenim elementima poput kaskada zelenog bilja visokog pet metara dok materijali poput željeza, grubog cementa te kožnog namještaja čine savršeno skladan arhitektonski prostor ukupne prodajne površine od 220 četvornih metara. Cijeli prostor trgovine isprepliće se s perforiranim pregrađivanjem koji omogućuje svjetlosni filtar kroz trgovinu naglašavajući time zbirku urbane Replay kolekcije.

 

Centralno mjesto u storeu zauzima impresivan Denim Bar, savršeno uklopljen u zeleni ambijent dućana, dajući pri tom posjetiteljima dojam kao da ulaze u „store unutar storea“. Poseban prostor koji svojim dizajnom naglašava modernističko uređenje ovog urbanog interijera jest jedinstven korner za footwear i modne dodatke.

 

Replay store pravi je melem za oči u kojem će uživati ne samo fashion sljedbenici već i iskonski ljubitelji uređenja interijera zahvaljujući elementima poput plus size lustera u čeličnoj mreži, impresivnog zida posvećenom isticanju najboljih komada i mnogih drugih genijalnih detalja koji ostavljaju bez daha i garantiraju jedinstven shopping ugođaj uz koji će kupnja omiljenih komada biti još uzbudljivija.

Da je tomu tako potvrđuju i naše poznate dame iz javnog života – blogerica Kristina Šalinović te brend prezenterica Mia Kovačić koje su ovom prilikom shoppingirale u novouređenom interijeru.

Ove djevojke dugogodišnje su obožavateljice urbanih bezvremenskih Replay komada, a osim u aktualnoj kolekciji uživale su u savršenoj simbiozi dizajna i dizajnerskih komada koji sve ljubitelje modernog i posebnog ostavljaju bez daha.