Promo

Prljavci rasprodali tribine za zagrebački koncert

PR 02. svibnja 2018.

Ulaznice za tribine već su u potpunosti rasprodane, što nimalo ne čudi, jer će zagrebački koncert biti grand finale rođendanske turneje

Dok Prljavci pune dvorane u Kanadi i SAD-u na aktualnoj svjetskoj turneji kojom obilježavaju 40 godina u vrhu glazbene scene, raste euforija fanova iz svih dijelova Hrvatske ususret zagrebačkom koncertu 31. svibnja, na stadionu u Kranjčevićevoj.

Ulaznice za tribine već su u potpunosti rasprodane, što nimalo ne čudi, jer će zagrebački koncert biti grand finale rođendanske turneje ovog megapopularnog benda.

Prije povratka u Zagreb, pred Prljavcima su još koncerti 3. i 4. svibnja u San Franciscu i Los Angelesu te 5. i 6 svibnja u Calgaryju i Vancouveru. Prljavo kazalište je turneju u Kanadi i SAD-u započelo koncertom u Torontu 27. travnja, nakon čega su trijumfirali u Chicagu, 28. i New Yorku 29. travnja.

Iako su ulaznice za tribine za zagrebački spektakl 31. svibnja planule, u prodaji se i dalje u sustavu Ticketshopa, mogu kupiti ulaznice za Travnjak po 60 HRK, a organizatori očekuju da će Prljavo kazalište u Zagrebu zasvirati ispred 30 tisuća obožavatelja!

#kultna IGRA DARIVANJA

U suradnji s kultnim rock sastavom Prljavo Kazalište, dijelimo 5×2 ulaznice za koncertni spektakl koji će se održati 31.05. na Stadionu Kranjčevićeva. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice po 2 ulaznice za koncertni spektakl su Gabrijela Kušek Rihtar, Ana Rukavina, Bijou Mateja Le Noir, Karla Hršak i Valentina Solin. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.