Promo

PRIPREMITE SVOJE TIJELO ZA PROLJETNE PULSACIJE

PR 21. ožujka 2019.

Ljepše vrijeme donosi brojne promjene u prirodi, ali i prema nama i zato FOREO želi da proljeće dočekate potpuno spremni

S prvim sunčanim danima poslije duge zime, budimo se s prirodom. Oko nas se sve polako obnavlja, što nas motivira na buđenje iz zimskog sna, postanemo aktivniji te započnemo nove stvari. Topli čaj i filmske večeri kod kuće vrlo rado ćemo zamijeniti brojnim aktivnostima van kuće, koje su nam toliko nedostajale prethodnih mjeseci. Zaneseni ljepšim vremenom, često previdimo da i naš organizam treba se prilagoditi ovom prijelaznom periodu, dok se ne naviknemo u proljetno raspoloženje koje smo toliko dugo čekali.

Da, sunčani dani nam poboljšavaju koncentraciju, budimo se ranije ujutru i lakše prigrlimo pozitivnu energiju. Isto tako, trebamo biti pripremljeni na promjenu vremena i ostale pojave koje nam mogu utjecati na organizam. Ukoliko budete slijedili savjete švedskog brenda FOREO, uskočit će te u proljeće potpuno spremni.

VRIJEME JE ZA DETOKS ORGANIZMA I – VAŠEG PAMETNOG TELEFONA

Kako bismo na vrijeme spriječili osjećaj umora, najvažnije je očistiti naše tijelo i um od onih stavki koje nas umaraju. Za početak, potrebno je prilagoditi prehranu svakom godišnjem dobu. Vrijeme je da odbacimo zimske obroke koji su „teški“ za probaviti i uvrstimo one namirnice koje će pomoći detoksikaciji organizma. Uključite što više sezonskog povrća i voća, koje možete kombinirati i kroz bogate i ukusne smoothie.

Trudite se da u vašem obroku bude što više zelenih namirnica, za koje stručnjaci tvrde da su ključne za čišćenje organizma, što pomaže da održavate svoje tijelo svježim, a kožu ljepšom. Isto tako, da biste ostali pozitivni pred dolazak proljeća, „počistite“ i svoju kontakt listu kada procijenite tko vam više oduzima energiju nego što vas inspirira. Učinit će te veliku uslugu i svom telefonu da „prodiše“ ako obrišete aplikacije koje vam nisu potrebne.

UMJESTO NOVE APLIKACIJE, TREBA VAM VIŠE REKREACIJE

Spremni smo se pozdraviti sa zimom do sljedeće sezone i ujedno sa svim izgovorima koje smo koristili za vrijeme hladnog vremena. Ovo je idealan period za rekreaciju koja će nam pomoći da ojačamo naše tijelo i imunitet. Kako bi ste bili fit od glave do pete, ne zaboravite da pri ruci uvijek imate sve stvari koje će vam pomoći da, osim kondicije, održavate i ljepotu.

Upravo su FOREO proizvodi idealni da se nađu u vašoj torbi, kako biste odmah poslije treninga ili joge očistili lice uz ugodna pulsiranja ovih uređaja, jer su tada pore otvorene i sklone primanju nečistoća. Također, brojne su prilike za duge šetnje kroz šume, parkove, dok su vikend opcije upravo postale raznovrsnije, možete se posvetiti planiranju odlaska na more, rijeku ili obližnju planinu, gdje će te moći u potpunosti uživati u prirodi. Naravno, uz više aktivnosti treba prilagoditi i prehranu, znatno lakšu i u skladu s detoksikacijom, kako ne bi ste osjećali umor ili nedostatak energije.

PAZITE GDJE VAS VJETAR NOSI I ŠTO VAM DONOSI

Promjena bio ritma prirode osjeti se u nestabilnom vremenu, potrebno je posebno obratiti pažnju na to kako čak i ugodan povjetarac može utjecati na našu kožu. Alergije i iritacije su prilično česte, a kako bi to izbjegli, razmislite o načinima za hidrataciju i održavanju čistoće kože lica. Idealan partner za to je LUNA fofo, četkica za lice švedskog brenda FOREO. LUNA fofo omogućava očitati razinu hidratacije kože, odrediti njezinu stvarnu starost te ocijeniti cjelokupno stanje kože na razini od 1 do 100 te prilagođava rutinu njege za optimalne rezultate

Lakoća upotrebe ove pametne četkice je u skladu je s laganim proljetnim ritmom – minuta ujutro i minuta navečer, a čišćenje lica ovom četkicom uklonit će 99,5% nečistoća, masnoća, ostatka šminke i mrtvih stanica te vratit će koži prirodan sjaj. Na ovaj način, koža bolje upija hidratantne kreme koje koristite i potpuno je spremna za svaku vanjsku aktivnost, bez straha od iritacija.

###

FOREO vas poziva da se pobrinite da vaše tijelo i koža u potpunosti probude uživaju u proljeću!

LUNA fofo i LUNA play plus uređaj možete kupiti u dm-drogerie markt, a tokom ožujka za vrijeme trajanja Days of Beauty promocije, uz svaku kupovinu FOREO uređaja dobivate 20x više bodova na vašoj active beauty kartici. Svi proizvodi su dostupni i na foreo.com.