Promo

Preslatki Nivea Sun proizvodi za najmlađe (ali i one malo starije)

PR 06. lipnja 2019.

Neka vaša djeca bezbrižno uživaju na suncu uz NIVEA Protect & Care proizvode

Ususret sunčanim i toplim danima pred nama, NIVEA je jučer na rooftopu Lateral bara priredila pravu morsku zabavu.

Uz romantične melodije Matije Cveka i sladoledna osvježenja koje je pripremao food bloger Hungry Mile, uzvanici su uživali na suncu i saznali novosti iz NIVEA SUN asortimana koje će njih i njihove najmlađe ovo ljeto štititi od štetnih sunčevih zraka.

Ljeto nam donosi dulje dane i više prilike za provođenje vremena na otvorenom – aktivnost koju naši najmlađi najviše vole. Za njih ne postoje ljepši trenuci u danu od onih koje provedu bezbrižno se igrajući na suncu. No, koliko god roditelji uživali promatrajući svoju djecu u igri na svježem zraku, svjesni su štetnih posljedica UV zraka za njihovu osjetljivu kožu i iz tog razloga često im moraju prekidati zabavu.

Sunčeve zrake odgovorne su za opekline na dječjoj koži i dugoročno utječu na njeno starenje. Što djeca provode više vremena na suncu, veći su izgledi da će posljedice toga prije izaći na vidjelo. Štoviše, njihova je koža tanja i nema pigmentaciju sve do tinejdžerske dobi što ih čini još osjetljivijima.

No, ne smijemo zaboraviti na pozitivne strane sunca. Njegovo izlaganje pomaže tijelu u proizvodnji vitamina D koji je neophodan za rast kostiju i razvoj djece. Dodatno, njihov zarazan osmijeh možemo također zahvaliti suncu koje potiče proizvodnju endorfina i hormona sreće – serotonina.

Upravo zato su NIVEA SUN proizvodi sve što vam treba kako bi vaše dijete uživalo u svim prednostima boravka na suncu. Dok se dječica igraju u pješčaniku ili prskaju vodom, NIVEA SUN Protect & Care vodootporni dječji losioni će ih zaštititi u svakom trenutku njihove bezbrižne igre.

Njegujuća formula s visokim zaštitnim faktorom pruža trenutačnu zaštitu od opeklina, trajnih oštećenja i smanjuje rizik od alergije na sunce. Za one kojima je potrebna pojačana zaštita od UV zraka, NIVEA donosi SUN Protect & Sensitive proizvode, posebno razvijene za osjetljiviju dječju kožu.

NIVEA SUN Protect & Care dječji losioni SPF 30 + i 50+ pružaju trenutačnu zaštitu od opeklina, trajnih oštećenja kože i smanjuju rizik od alergija na sunce. Njegujuća formula posebno je razvijena za nježnu dječju kožu i sadrži iznimno učinkovitu UVA / UVB zaštitu. Iznimno vodootporan. Podržava prirodnu barijeru kože.

Za ravnomjerno nanošenje zaštite od sunca koristite vodootporne NIVEA SUN dječji sprejeve za sunčanje u boji SPF30 ili SPF 50+. Osiguravaju trenutačnu i dugotrajnu zaštitu osjetljive dječje kože, a boja emulzije čini nanošenje zabavnim, brzo se povlači i na taj način osigurava uravnoteženu pokrivenost kože. Štiti od opeklina i trajnih oštećenja. Učinkovita UVA/UVB zaštita.

NIVEA SUN Protect & Care dječji Trigger sprej s posebnom formulom za osjetljivu dječju kožu pruža trenutačnu zaštitu od sunčevih opeklina i trajnih oštećenja kože te pomaže smanjiti rizik od nastanka alergija na sunce. Brzo se upija. Iznimno učinkovita UVA / UVB zaštita. Izrazito vodootporan.

NIVEA SUN Protect & Sensitive dječji sprej SPF 50+ pruža trenutačnu zaštitu osjetljive dječje kože i smanjuje rizik od pojave alergije na sunce. Dostupan je u praktičnom obliku spreja koje će olakšati nanošenje.
Visoka UVA zaštita smanjuje rizik od pojave alergije na sunce. Posebno razvijen za osjetljivu dječju kožu.

Kako bi nanošenje zaštitnih faktora učinili vašim najmlađima zabavnim tu je NIVEA SUN Protect & Care dječji roll-on SPF 50 sa zelenom i ružičastom teksturom i ambalažom u istoj boji. Praktičan je i omogućuje najmlađima zabavno nanošenje dok njegova vodootporna formula osigurava pouzdanu zaštitu od sunca. Smanjuje rizik alergije na sunce. Trenutačno štiti od opeklina i trajnih oštećenja kože. Vodootporna UVA/UVB zaštita.

UV zrake mogu imati vrlo štetne posljedice i za nas pa tako i za naše najmlađe. Zato, izbjegavajte boravak na suncu u podne, obavezno nosite šešir i koristite NIVEA SUN proizvode kako biste vi i vaši najmlađi bezbrižno uživali na suncu gdje god bili.

###

NIVEA SUN Protect & Care dječji losion SPF 30, 200 ml-  89,90 kuna
NIVEA SUN Protect & Care dječji losion SPF 50+, 200 ml –  99,90 kuna
NIVEA SUN dječji sprej za sunčanje SPF 30+, 200 ml –  95,90 kuna
NIVEA SUN dječji sprej za sunčanje SPF 50+, 200 ml –  113,90 kuna
NIVEA SUN Protect & Care dječji Trigger sprej 50+, 300 ml –  119,90 kuna
NIVEA SUN Protect & Sensitive dječji sprej SPF 50+, 200 ml –  113,90 kuna
NIVEA SUN Protect & Care dječji roll-on SPF 50+, 50 ml –  43,90 kuna