Modni dodaci

Predstavljamo razigranu proljetnu kolekciju domaćeg brenda ‘Ivanina nakitarnica!’

Viktoria Mikulić 18. travnja 2018.

Uz ove predivne novitete uvijek ćemo prštati samopouzdanjem!

Već smo ranije predstavili jedinstven domaći brend ‘Ivanina nakitarnica’ iza čijeg rada je 12 godina uspješnog poslovanja. Iz godine u godinu sve nas više očaravaju novim komadima koji podjednako prate trendove, ali i zadržavaju ono najbitnije – da se svaka žena osjeća dobro u svojoj koži.

Zavirili smo u njihovu raskošnu ponudu i pronašli ogrlice, narukvice i naušnice od prirodnih materijala, poludragog kamenja, drva, jantara, kosti, dio od staklenih kristalnih perli, umjetnog cvijeća i metala.

Nova kolekcija inspirirana je najljepšim godišnjem dobom – proljećem. Vrijeme kada se priroda budi i cvijeće cvate, modna dizajnerica iskoristila je za kreiranje personaliziranog nakita prepunog boja i detalja koji asociraju na proljeće.

I dok su prošlogodišnji komadi nakita sadržavali poruke i citate, u novoj kolekciji možda nećete odmah primijetiti poruku, ali svaki komad itekako nosi skrivenu misao.

Drugim riječima, kreativka Ivana Ferenčak ovog je puta osmislila nakit prilagođen našem raspoloženju. Poanta je nositi ono kako se taj dan osjećamo, a na proljeće smo svi nekako puni života i energije, stoga je bitno da i nakit koji nosimo održava upravo te emocije.

Priznajmo, svaka od nas pri izlasku iz kuće želi prštiti samopouzdanjem i osjećati se zanosno, poželjno. No ponekad nas obveze i problemi jednostavno natjeraju da se ne osjećamo snažno i ženstveno.

Unatoč tome, uvijek moramo duboko udahnuti i staviti ono najljepše na sebe, nacrtati osmijeh na licu uz upečatljiv komad nakita koji će sakriti svaku našu nesigurnost.

Uz klasične i šarene komade, nova kolekcija skriva i tamnije nijanse stvorene za one kombinacije kada se osjećamo moćno i želimo da naš nakit to i pokazuje. Svaki od ovih modnih dodataka jednako će dobro odgovarati i dnevnim, ležernim kombinacijama kao i svečanijem outfitu, stoga se ne ustručavajte nositi ga i za šetnju gradom i za večernji izlazak.

Što se tiče planova za dalje, dizajnerica nam je natuknula da ih ima pregršt, no nećemo vam baš sve otkriti. Cilj je oslikavati emocije, sve strane ženstvenosti i ženske moći i pokazati da nakit nije samo ukras već važan dodatak raspoloženju i karakteru.

Ako ste se baš kao i mi zaljubili u božanstvenu kolekciju brenda ‘Ivanina nakitarnica’ ili želite za sebe jednu od prepoznatljivih narukvica s porukom, posjetite njihovu Facebook stranicu ili Instagram profil gdje vas čeka još više vizuala, a putem kojih direktno možete kupiti nakit.

 

#cvjetna IGRA DARIVANJA

U suradnji s modnim brendom ‘Ivanina nakitarnica’ jednu sretnicu ćemo nagraditi preslatkom proljetnom narukvicom. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica predivne cvjetne narukvice je Marina Bartolić Stanić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.