Promo

Predstavljamo novi parfem YSL Black Opium u upečatljivoj plavoj nijansi!

PR 01. veljače 2019.

Prepustite se čarima noći...

Gase se svjetla i spušta se noć. Jedan fatalan susret je sve što joj treba. Intenzitet noći oduzima joj dah, obavija je plavim velom, prizivajući snažnu i pozitivnu energiju. Zagonetan i magnetičan poput zabranjenog voća.

MIRIS NOĆI: BLACK OPIUM EAU DE PARFUM INTENSE

Kultna tamna nijansa crne kave. Magična aureola plavog apsinta. Rađanje nove, neopisivo snažne žudnje.

YSL Beauty predstavlja novi parfem iz linije Black Opium: Black Opium Eau de Parfum Intense. Kultna bočica sada dolazi u upečatljivoj plavoj nijansi i krije miris odvažnih novih nota za koji su zaslužni Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc i Olivier Cresp, a u novoj, impresivnoj promotivnoj kampanji nastupa Zoë Kravitz, globalna ambasadorica branda YSL Beauté.

MIRIS: OZRAČJE U PLAVOM TONU

Upečatljiviji, odvažniji, neopisivog senzualnog intenziteta, Black Opium Eau de Parfum Intense inovativna je interpretacija noći u svoj njezinoj ljepoti, veličanstvenosti i tajnovitosti.

Za novo poglavlje priče o Black Opiumu i novu avanturu popraćenu neodoljivim mirisom kave, tvorci parfema Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc i Olivier Cresp pronašli su nadahnuće u esenciji plavog apsinta. Zelenkasto-plavo alkoholno piće s aromom pelina, anisa i aromatičnog bilja kontroverzne je reputacije – u nekim je zemljama zabranjen zbog nadaleko poznatog halucinogenog učinka. U kombinaciji s anisom i slatkastim plavim boysenberryjem čini gornju notu parfema Black Opium Eau de

Parfum Intense. Ovaj neodoljiv i neobičan miris budi znatiželju i privlači poput magneta svojom intrigantnom intenzivnošću i sirovošću prema kojima nitko ne ostaje ravnodušan.

U srcu mirisa krije se apsolut jasmina sambaca, koji se stapa s apsolutom narančina cvijeta u zavodljiv, senzualan i topao egzotičan akord. Bazu mirisa čini kultna nota kave, zaštitni znak Black Opiuma, koja u trenu izaziva ovisnost. Pridružuju joj se akordi sladića, sandalovine i vanilije, čineći jedinstvene, raskošne kremaste donje note.

Odvažniji no ikad, donosi dosad neviđen intenzitet liniji mirisa Black Opium: aromu kave koju naglašava plavi apsint, pridajući novi magnetični aspekt kultnim akordima kave i cvjetnim notama.

„Željeli smo pretočiti trenutak ushita i žudnje u miris koji će nam u trenu oduzeti dah, opčarati nas i preplaviti čistim emocijama! Krase ga gotovo opipljiv intenzitet, nevjerojatna vibrantnost i opasno zavodljiva tekstura, čineći ga neponovljivim. Snažan val orijentalnih nota sjemenki anisa iznenađuje nas energičnošću, spoj apsinta i plavog boysenberryja dovodi uzbuđenje do vrhunca, a kremasta baza vanilije ostavlja beskrajan mirisni trag na koži“, ističu Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp i Honorine Blanc, tvorci parfema Black Opium.

BOČICA U PRODORNO PLAVOJ NIJANSI

Bočica parfema Black Opium Eau de Parfum Intense dolazi u prodorno plavoj nijansi apsinta, sa svjetlima grada u pozadini. Zagonetna, magnetična i ushićujućeg intenziteta, svjetlucava prodorno plava nijansa jednostavno je neodoljiva, poput žene u haljini vrhunskog dizajna koja pleše obasjana mjesečevom svjetlošću i treperavim zvjezdanim sjajem.

PROMOTIVNA KAMPANJA: PREPUSTITE SE ČARIMA NOĆI

Globalna ambasadorica mirisa Black Opium, Zoë Kravitz zaštitno je lice novog parfema Black Opium Eau de Parfum Intense. S dječačkom frizurom i dubokim pogledom u očima ukrašenim svjetlucavim sjenilom, osvaja senzualnošću i polaganim zavodljivim plesom u noćnom klubu, obavijena velom prodorno plave nijanse. Bijelo neonsko svjetlo u pozadini, koje simbolizira krug u srcu bočice parfema Black Opium, ističe je u punom sjaju, a njezin miris privlači poput magneta.

U kampanji koju je snimio Jonas Lindstroem, fotograf i redatelj poznat po inovativnim uradcima za pjevača Kendricka Lamara te za najveće modne kuće, pojavljuje se i Presley Gerber, sin Cindy Crawford.

Film je pozivnica u odvažan, tamom protkan svijet beskrajne senzualnosti i uzbudljivog noćnog života.

Promotivnu kampanju za tisak snimio je Tyrone Lebon.

Ugasite svjetla i prepustite se čarima noći. Jedan fatalan susret je dovoljan.

#BECOMETHENIGHT

 

 

BO PARFUM DE NUIT EDP

S30ML 462,00 kuna / S50ML 711,00 kuna / S90ML 919,00 kuna