Promo

Predstavljamo novi muški miris Versace Eros Flame!

PR 28. siječnja 2019.

Za jake, strastvene, samouvjerene muškarce koji su povezani sa svojim najdubljim emocijama

“Iskra istinske ljubavi je san koji svatko od nas traži. Prava ljubav osvaja dušu, tijelo i um i nikad vas ne pušta. Oduzima vam dah, jer bez vašeg voljenog, više se ne osjećate potpuno. Prava ljubav prožima sve u vječnom plamenu strasti “.

Donatella Versace

Versace Eros Flame je vatreno crveni, intenzivan i muževan, nedvojbeno podsjeća na strast ljubavi. Mirisne note Versace Eros Flame karakteriziraju snažni kontrasti u kojima plemeniti i elegantni sastojci obogaćuju jedan drugoga. Glavne note su osobito živahne – svježe, sočno talijansko voće poput limuna, mandarina i gorkih naranča zagrijani su notama crnog papra s Madagaskara i obavijeni u aromatičnom divljem ružmarinu.

Kroz olfaktivni val papar drva, geranija i ruže pa sve do baze dragocjenih drvenastih nota – Texas cedar, pačuli Coeur, vetiver s Haitija, planinski hrast Moss i sandalovina suptilno su pomiješani kako bi stvorili nježan i senzualan krug s tonka zrnom i vanilijom. Versace Eros Flame je dosljedan, muževan miris, oda strasti i proslava senzualnog zanosa.

Olfaktivna obitelj: citrusna-začinsko-drvenasta

Kreator mirisa: Olivier Pescheux

Cijene:

edp 30ml 412,10 kn / edp 50ml 545,10 kn / edp 100ml 699,80 kn

Gel za tuširanje 285,00 kn / After shave losion 449,00 kn / After shave balzam 349,00 kn / Deo stick 229,00 kn