FOTO by PR

Elegant

Predstavljamo novi FERRAGAMO INTENSE LEATHER miris za muškarce

PR 23. veljače 2021.

"Nova mirisna izjava za ono što želite biti"

Salvatore Ferragamo predstavlja novu mušku parfemsku vodu Ferragamo Intense Leather: usmjerava pozornost na nadahnutog, prizemnog i strastvenog protagonista sadašnjosti, koji djeluje u skladu sa vlastitim pravilima i osjećajima koji izražavaju njegovu unutarnju snagu bez ikakvih strahova i žaljenja.

KONCEPT

Tko god želiš biti

Nakon lansiranja toaletne vode FERRAGAMO 2020. godine, nova parfemska voda razvija se i projicira miris prema intenzivnijem, odlučnijem i senzualnijem tumačenju moderne muževnosti. U ovoj novoj epizodi vidimo kako Ferragamo čovjek oslobađa svoju maksimalnu energiju i hrabrost dok prihvaća novu svijest, novo svjetlo iznutra.

Njegov siguran i pouzdan identitet vođen je samorazumijevanjem i snažnim pristupom koji mu omogućuje da zauzme svoje mjesto u svijetu. Otvoreniji je, ima više povjerenja i više je pragmatičan, a opet nevjerojatno šarmantan i kreativan.

Svojom neustrašivošću redefinira muževnost kako bi pokazao svoju unutarnju prirodu i slijedeći ciljeve koje si je postavio, spreman je riskirati i pronaći svoj budući put slobode.

Kroz filter ove duboke ljubavi prema sebi i prema životu, on se sa svijetom povezuje empatičnim i inkluzivnim pristupom koji nadilazi predrasude i stereotipe dok ljepotu vidi u raznolikosti, zajedništvu i izrazu vlastite ličnosti.

MIRIS

Stvoren u suradnji sa parfumerom Antoineom Maisondieuom (Givaudan), Ferragamo Intense Leather je kožno-aromatično-slana kreacija s dubokim suvremenim preokretom, poigravajući se kontrastnim notama blistavosti i zavođenja.

Svježa duša mandarine isprepliće se sa živopisnim zrnima ružičastog papra dok travasti magnetizam absoluta muškatne kadulje zarobljava osjetila.

Čisti osjećaj intimne autentičnosti izranja iz rijetkog srca stapajući sočne naglaske note jabuke Annurca s cvjetnom elegancijom đurđice i irisa.

Onda su, svijetli mošus i mineralno slani aspekt hrastove mahovine proširili još veći kontrast prije nego što su sceni prepustili Ferragamo Intense Leather Exclusive akord, koji je također predstavljen u FERRAGAMO kompoziciji kao jedinstveni znak ravnoteže ove modne kuće između zanatskog talenta i karizmatične privlačnosti.

KAMPANJA

Kreativni direktor je Paul Andrew, a mladi glumac Hero Fiennes Tiffin ponovo je zvijezda kampanje za novi muški miris FERRAGAMO INTENSE LEATHER.

Cijene:
Edp 30ml 359,90kn
Edp 50ml 494,10kn
Edp 100ml 699,80kn

Novi Ferragamo Intense Leather možete pronaći u Martimex i Muller parfumerijama.