FOTO by PR

Promo

POZOR! Nova ZARA pogodnost oduševit će sve Hrvatice!

PR 07. ožujka 2023.

Kolekcija Zara Home od danas je dostupna na Zarinoj web trgovini!

Od 7. ožujka u novom odjeljku na Zara.com bit će predstavljena kolekcija proizvoda za kućanstvo, Zare Home robne marke za uređenje doma grupacije Inditex.

Ovaj novi dodatak Zarinoj web stranici i aplikaciji pružit će potpuno integrirano iskustvo kupnje Zarinim kupcima u Hrvatskoj.

Hrvatski kupci kolekciji mogu pristupiti tako da posjete Zara.com/hr i odaberu odjeljak Home, gdje mogu pregledavati visokokvalitetni dizajnerski izbor potrepština za dom – proizvode za spavaću sobu, kuhinju i blagovaonicu, kupaonicu, dnevni boravak, dječju sobu, kao i mirise za dom.

Proizvodi Home i proizvodi s odjela za žene, muškarce i djecu mogu se staviti u istu košaricu za kupnju i kupiti zajedno.

Sada i Zara trgovine postaju mjesto dostave i povrata Zara Home artikala. To će Zarinim kupcima pružiti modu koju žele za sebe, kao i stilove za stvaranje najnovije estetike za svoj interijer.

Kolekcija Zara Home bit će dostupna na Zara.com/hr od danas, 7. ožujka.

Zara Home unosi sofisticiran i bezvremenski dizajn u svijet proizvoda koji podižu svakodnevni život i nadahnjuju nove načine samoizražavanja u domu.

Kolekcije se temelje na najnovijim trendovima i uključuju posteljinu, stolno i kupaonsko rublje, namještaj, stolni pribor, pribor za jelo i ostale ukrase za vaš dom, kao i izbor odjeće za nošenje kod kuće, posebnu dječju kolekciju i liniju mirisa za dom.

Zara i Zara Home su dio grupacije Inditex , globalnog modnog poduzeća, zajedno s trgovinama Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius i Oysho.

S načinom poslovanja usmjerenim na stalne inovacije, Inditex upravlja integriranom platformom fizičkih i mrežnih trgovina na više od 200 tržišta te je predan postizanju klimatske neutralnosti do 2040. godine.