Putovanja

Pozor Grinchevi! Provedite blagdane u Grinch špilji

admin 06. prosinca 2021.

Ako vas živciraju blagdani imamo odličan prijedlog za vas

Ljubitelji lika i djela Grincha sada se mogu uputiti u Whoville za Božić i doživjeti jedinstven boravak u Grinchovoj jazbini. Ova špilja u Boulderu isklesana je da izgleda točno kao poznato skrovište dr. Crumpita.

Pećina ima dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, a sadrži i Grinchove orgulje, Maxov bubanj, knjižnicu i kuhinju.

Kuhinja je prepuna omiljenih poslastica zelenog mrzovoljca, a radi se o “Who-hashu“, pečenoj zvijeri i “Who-pudingu“.

Osim hrane tu je aparat za kavu koji radi najbolji od najgorih macchiata na svijetu. Svako jutro moći ćete uživati u osjećaju buđenja bez obzira ustali na lijevu ili desnu nogu, jer poanta boravka je da stalno budete mrzovoljni i loše volje.

Nakon što se probudite možete doći ispred ogledala i isprobavati Grinchevu garderobu koja se sastoji od zelenih krznenih hlača i zelenih cipela. Grincheva jazbina dostupna je za iznajmljivanje u periodu između 13. i 31. prosinca, taman da izbjegnete sav blagdanski šušur.

Umjesto toga zatvorite se u svoju spilju i u miru budite loše volje kroz čitave blagdane. Ako vam u kojem trenutku bude dosadno tu je i muzička soba unutar koje se nalaze poznate orgulje na kojem ovaj zeleni čudak voli provoditi vrijeme. 

Ako imate psa tu je i maleni prostor rezerviran upravo za Grinchevog ljubimca Maxa, u ovom slučaju vašeg.

Ukoliko vas je privukla ideja o tome da ove godine preskočite Božić i uživate u kukanju i grintanju ova spilja je savršeno mjesto za vas. Više informacija o istoj možete pronaći na linku vacasa.com.