Promo

Poznati brend kave Nespresso uskoro stiže u Arena centar!

PR 22. rujna 2018.

Zagreb je prvi grad u regiji koji će dobiti svoj Nespresso butik!

Nespresso priča počela je jednostavnom idejom: omogućiti svima da kreiraju savršenu šalicu espresso kave – baš kao i iskusni barista. Od svog početka 1986. godine, Nespresso je redefinirao i revolucionirao način na koji milijuni ljudi uživaju u espresso kavi. To je oblikovalo globalnu kulturu ispijanja kave.

Nespresso je fokusiran na to da svojim potrošačima pruži najkvalitetnije kave i vrhunska iskustva u ispijanju svake šalice kave, i da im omogući da u svom domu uživaju u najkvalitetnijoj kavi.

Cijeli Nespresso sistem – interakcija originalne Nespresso aluminijske kapsule sa originalnim Nespresso aparatom – osmišljen je tako da osigura dosljednu kvalitetu koja je Nespresso učinila prepoznatljivim u industriji kave i jednim od najbrže rastućih svjetskih brendova hrane i pića.

Svaka Nespresso kapsula prodana u svijetu proizvedena je u jednom od najsuvremenijih proizvodnih centara u Švicarskoj.

Ono što su mnogi nestrpljivo čekali uskoro postaje stvarnost. Poznati brend kave, aparata i dodataka za kavu Nespresso krajem listopada stiže u Arena centar. Tvrtka SF1 Group koja u svom portfoliu ima i poznati brend nakita PANDORA, postao je službeni distributer Nespresso kave za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju. Zagreb je prvi grad u regiji koji će dobiti svoj Nespresso butik, i to 22.10. u Arena Centru.

Od sada ćete i kod kuće moći napraviti svoju savršenu šalicu kave. Strast za savršenstvom, visoka kvaliteta, jedinstveni doživljaj ispijanja kave je ono što Nespresso čini jedinstvenim brendom kave. Ljubitelji i poznavatelji dobre kave uživaju u Nespresso ponudi širom svijeta, a od sada ćemo i mi moći uživati u ovoj kavi vrhunske kvalitete.