Promo

Poznate mame za svoje mališane odabrale Hello Kitty nosiljke!

PR 25. travnja 2018.

Ergobaby x Hello Kitty nosiljke napokon stigle u Hrvatsku

Svi roditelji koji pretražuju široku ponudu u potrazi za najboljim proizvodima za bebe, djecu i trudnice, prošlog vikenda posjetili su sajam “Dani beba, djece i trudnica”. Među brojnim posjetiteljima često se nalaze budući roditelji koji ne znaju gdje početi i trebaju informacije iz prve, ali i prave ruke – taj posao olakšali su im brandovi kroz predstavljanje noviteta, odgovaranje na pitanja od strane educiranih stručnjaka i mogućnost isprobavanja proizvoda na licu mjesta.

Najveću pažnju roditelja privuklo je posebno izdanje nosiljke koja je rezultat suradnje Ergobabya i globalnog lifestyle branda Sanrio: Hello Kitty kolekcija. Uz nju, predstavljena je Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh nosiljka, Besafe iZi FLEX Fix i-Size – nova sjedalica koja je oduševila brojne obitelji. Na sajmu se mogla isprobati omiljena Baby Tula – nosiljka koja privlači sve veću pažnju mama, a posljetitelji su iz prve ruke mogli čuti iskustva iCandy mame blogerice – koja je odabrana nakon inovativnog natječaja i darovana su joj vrhunska iCandy Orange kolica.

Sajam je nezaobilazna destinacija i za poznate mame

Osim korisnih informacija o predstavljenim novitetima i posebnih sajamskih cijena, okupljeni su dobili brojne savjete stručnjaka o njezi i sigurnosti beba i djece. Mikroedrin štand posjetili su i brojni poznati roditelji. Jelena Perčin iskoristila je ovaj sajam kako bi odabrala opremu za bebu koja uskoro dolazi.

Petra Kurtela i Vanda Winter isprobale su najnovije nosiljke dostupne iz Ergobaby obitelji, a Mirna Medaković Stepinac isprobala je i AeroMoov prijenosni krevetić koji je idealan za mame koje su stalno u pokretu – poput glumica. Sajam je posjetila i Ella Dvornik koja je uživo izvještavala o svojoj kupnji Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh nosiljke.

Mikroedra predstavila brojne novitete

Najpoznatija mašnica na svijetu, Hello Kitty branda Sanrio, udružila je snage s Ergobaby nosiljkama i kreirala jedinstveno izdanje – Ergobaby x Hello Kitty nosiljku. Ona dolazi u dva dostupna uzorka, Hello Kitty Classic i Play Time, i to u obliku Ergobaby nosiljki Omni 360 i Adapt.

Uz ovu veselu suradnju, predstavljen je još jedan novitet iz Ergobaby tvornice – Omni 360 Cool Air Mesh. Ova nosiljka idealna je za nadolazeće sunčano i toplo vrijeme jer zahvaljujući svojoj mrežastoj tkanini omogućava veću prozračnost nego kod standardnih tkanina. Idealan je odabir za aktivne roditelje bilo da se nalaze na moru, planinare ili vježbaju!

Omiljene Baby Tula nosiljke, ergonomske nosiljke izrađene od 100% pamuka, nude široku paletu boja i uzoraka. Baby Tula svakih nekoliko tjedana mijenja uzorke tako da svaka mama može odabrati nosiljku koja joj se sviđa bilo da su u pitanju cvjetići, flamingosi ili jednobojni uzorci.

Brojni noviteti dolaze i kod drugih brandova. Skandinavski stručnjaci za sigurnost djece predstavili su novu BeSafe iZi Flex Fix i-Size autosjedalicu namijenjenu djeci od 4 do 12 godina, a čija je sigurnost i udobnost već potvrđena kako od struke, osvojivši Kind + Jugend Innovation Award, tako i od brojnih obitelji koje su je imale priliku premijerno isprobati i recenzirati. S ovom autosjedalicom, na velika vrata na hrvatsko tržište ušla je druga faza i-Size regulative čiji je glavni cilj veća sigurnost djece u prometu.

Ova godina je bogata novitetima, a to je pokazao i britanski brand iCandy predstavivši Orange kolekciju – kolekciju otpornu na budućnost. Idealno rješenje za roditelje s dvoje djece ili s blizancima, a koji žele uštedjeti prostor kako tijekom vožnje, tako i tijekom odlaganja kolica. Laganim promjenama konfiguracija, Orange kolica nude čak 30 mogućih rješenja za postavljanje autosjedalice, košare ili sjedećeg (sportskog) dijela.

Ova kolica su otporna na budućnost jer olakšavaju roditeljima laganu promjenu od kolica za jedno do kolica za dvoje djece! Blogerska zajednica bogatija je ove godine za još jednu mamu blogericu, novoizabranu iCandy mamu blogericu Anu Vladušić, o čijim ćete iskustvima još imati priliku čitati ovdje!