FOTO by Instagram @bojana.g.v / @frankaofficial_

Poznati

Poznate Hrvatice podijelile emotivne objave povodom Dana žena!

Daria Lovrić 09. ožujka 2023.

„Svim ratnicama želimo sretan Dan žena“

Žene su posebna bića s razvijenom empatijom i nešto najdragocjenije na ovom svijetu. Pripadnice ljepšeg spola uvijek brinu od drugima, čak i ako to znači da ponekad nemaju vremena za sebe, stoga su zaslužile da ih se slavi.

Povodom jučerašnjeg Dana žena, poznate Hrvatice su na svojim društvenim mrežama podijelile objave i čestitale ovaj prekrasan dan lijepim i inspirativnim porukama.

Nas se posebno dojmila objava pjevačice Franke Batelić koja je na svom Instagram profilu podijelila prvi video s malenom kćerkicom Gretom. Predivna Franka podijelila je video u kojem pjevuši, priča i ljubi svoju malenu kćer Gretu, koja je na svijet stigla prije četiri mjeseca.

„Zgužvane, umorne, nepočešljane, u regresiji sna želimo svim ratnicama sretan Dan žena uz jedan quote koji možda i je postao pomalo klišej, ali je važan, snažan i meni jedan od dražih! Here’s to strong women! May we know them. May we be them. May we raise them”, napisala je Franka uz prvi video u kojem imamo časti vidjeti preslatku Gretu.

U kratkom periodu objava je skupila mnoštvo pozitivnih komentara poput: „Sretan ti, mamacita“, „Predivne“, „Sreća najveća“, „Sretno žene male i velike“, „Divne ste, sretan Dan žena“, a i naša poznata influencerica Ella Dvornik nije ostala imuna na preslatku Gretu te je upitala može li ju malo posuditi.

Osim objave prekrasne Franke, inspirirala nas je predivna objava glumice Bojane Gregorić-Vejzović. Prekrasna glumica podijelila je tri fotografije na kojoj se nalaze njezine tri vječne inspiracije. Riječ je o fotografijama Bojanine bake, majke i kćeri.

„Tri profila snažnih različitih osobnosti…moje tri vječne ženske inspiracije“ – napisala je Bojana ispod fotografije.

Bez obzira na to koji je dan u godini, ženama je važno svaki dan malim znakom pažnje, riječju ili gestom pokazati koliko su nam važne, bile one majke, bake, prijateljice, sestre ili kćeri.