Promo

Poznata mama otkrila nam je tajnu pranja rublja šamponom i regeneratorom!

PR 01. ožujka 2018.

Nevena Rendeli sinoć je na predstavljanju Lovablesa, novog cross category branda za njegu odjeće, zablistala u puderasto rozoj haljini s potpisom Amarie

Da svaki odjevni komad ima svoju priču i da uz odjeću često vežemo najljepše uspomene, potvrdili su i brojni gosti na predstavljanju Lovablesa, novog cross category branda za njegu odjeće.

Garderoba Concept store kao spoj sofisticiranog minimalizma i multifunkcionalnog stila ugostio je mnoštvo, koje se oduševilo Lovables novitetima. Omiljenoj odjeći, koja nas oraspoloži i svaki dan pretvara u maštovitu igru, potrebno je podariti posebnu pažnju, a zahvaljujući kolekciji Lovables, našoj će odjeći svako novo pranje biti poput tretmana u salonu za ljepotu. Inovativni šampon i regenerator za odjeću, koji ritual pranja rublja čine zabavnim iskustvom, upoznali su oni kojima je odjeća velika igra, ali i posao i njihova svakodnevica – dizajneri, fashion blogeri i brojni poznati.

Briga o odjeći ovim je novim proizvodima na hrvatskom tržištu dobila potpuno drugačiju dimenziju, a koji su omiljeni komadi u ormaru i na koji način paze na njih, na šarmantnom druženju otkrile su naše zvijezde: Nevena Rendeli, Nataša Janjić, Larisa Lipovac, Andrea Andrassy, Petra Kurtela, Ana Miščević, Hana Hadžiavdagić, Robert Sever, Zoran Aragović i drugi.

Voditeljica i novopečena mama Nevena Rendeli otkrila nam je da se u njezinoj garderobi nalazi nekoliko komada odjeće koje čuva kao kap vode na dlanu. Našalila se da ih nikada nikome ne posuđuje te da samo ona ima pristup perilici rublja. Iako do sada nikada nije prala odjeću šamponom i regeneratorom, odlučila je iskušati proizvode novog Loveables brenda na tržištu.

Kada je svojoj majci spomenula da se radi o šamponu i regeneratoru, kaže da ju je samo čudno pogledala kako bi postupila i većina mama, no na kraju su se obje pozitivno iznenadile učinkom ovih noviteta. Ne samo da je odjeća blistava, već cijela prostorija satima miriše kao da se radi o premium parfemu.

 

###

Lovables šampon za rublje nova je generacija deterdženata za sve omiljene komade odjeće koje treba što duže zadržati očuvanim i neodoljivim. Tako je po prvi put razvijena posebno brižna formula s mikro-uljima koja jača vlakna, čuva blistavost boja i istodobno otiske i aplikacije tretira posebno nježno.

Prvi u kolekciji, Vivid Colors obojenu odjeću održava živahnom i blistavom, Seductive Black pak štiti crnu, boju koja je uvijek u modi, dok Innocent White svaki bijeli komad pretvara u dijamant. S druge strane, Lovables Perfume & Care regeneratori su poput nježnog parfema za rublje – ostavljaju intenzivan i dugotrajan miris.

Svaki regenerator iz Lovables kolekcije omiljene komade odjeće razmazit će ekskluzivnom njegom vlakana. Inovativna formula Micro-Oil Care ne daje samo zavodljivi, elegantni, dugotrajni miris, već i osjećaj nježnosti. U trima različitim varijantama, Velvet Dream, Fresh Sensation i Cashmere Kiss odjeću čine komadom kojeg nikada ne želite skinuti sa sebe.

Uz samu kvalitetu proizvoda, Lovables misli i na okoliš te dolazi u 100 posto recikliranoj plastičnoj boci, prvoj takvoj u ovoj kategoriji. Sadržaj je 30% koncentriraniji od regularnih deterdženata čime se štede deterdžent, voda i struja. Originalna pakiranja u raznim bojama i upečatljiv dizajn oduševit će svakoga. Proizvod koji je izvan svih kategorija brine o prirodi, a odjeću čini prekrasnom kako bi u njoj uživali svaki dan. Zašto? Jer volite svoju odjeću!