Promo

Povratak fritule koja je zaludjela Advent!

PR 17. svibnja 2018.

Tijesto aromatizirano cimetom, kardamomom i klinčićem, napunjeno pečenim i karameliziranim jabukama te vrućom kremom od Madagaskar vanilije

Ako je nešto izazvalo opće oduševljenje na prošlogodišnjem Adventu, onda je to svakako fritula zagrebačkog restorana Time.

Nju ste mogli zahvaliti jednom od najboljih slastičara u Hrvatskoj, mladom Robertu Hromaliću koji stoji iza slatkih delicija slastičarnice Time u Teslinoj ulici 7 koja od samog početka oduševljava tradicionalnim hrvatskim desertima pripremljenim na vrlo moderan i kreativan način.

Radilo se o frituli od 140 grama koju je Robert preradio te tako dobio tijesto aromatizirano cimetom, kardamomom, klinčićem i zvjezdastim anisom koje je napunio pečenim i karameliziranim jabukama te vrućom kremom od Madagaskar vanilije.

A ako fritulu niste uspjeli isprobati na Fuliranju ili je se niste zasitili, popravni će se održati od petka, 18. svibnja do nedjelje, 27. svibnja u jednom od najljepših zagrebačkih parkova – Zrinjevcu gdje će Time imati jednu od kućica u sklopu Gastro Music Festivala.

U ponudi jednog od najpoznatijih zagrebačkih restorana naći će se i popularni kebab od janjetine s tzatziki umakom, ljubičastim lukom, salatom romanon, chili umakom i pita breadom pa ne sumnjamo u novi festivalski hit. I za sve ljubitelje cheesecakea, tu je onaj u jedinstvenoj interpretaciji Timea s hrskavim crumbleom, marmeladom od malina te bavarskom kremom od sira i pistacija.

Fritula će se prodavati po cijeni od 25 kuna, cheesecake po 30 kuna, a cijena nešto drugačijeg kebaba nego što ste navikli bit će 40 kuna. I sushi ovisnici doći će na svoje s ukusnim omakaseom po cijeni od 70 kuna.

Vidimo se od petka na Zrinjevcu!