FOTO by Intagram @joleofficial

Poznati

Ponosni tata Jole objavio fotografiju sa sinčićem koji slavi 3. rođendan!

admin 30. studenoga 2022.

Čestitke ovom preslatkom mališanu...

Joško Čagalj, splitski pjevač poznatiji kao Jole i supruga Ana točno su prije 3. godine postali roditelji malenog dječaka koji je dobio dva imena – Ivan Luka.

Par se neizmjerno veselio bebi od kad su saznali da će se obitelj povećati za još jednog člana pošto imaju već tri djevojčice: Ivu, Emu i Tiu.

Poznati splitski par puno je puta isticao kako želi mnogobrojnu obitelj, pa je i sam Jole rekao da bi volio imati četvero djece, pošto i sam dolazi iz velike obitelji.

Želja mu se ispunila i danas njegovo najmlađe djetešce slavi 3. rođendan. Tom prigodom Jole je objavio fotografiju na svom Instagram profilu gdje svog sinčića ljubi i drži u naručju.

Tata i sin na slici poziraju u šarmantnim odijelima i moramo priznati da ovaj prizor rastapa srca. Vrlo brzo počele su pristizati čestitke brojnih prijatelja i kolega iz showbiz svijeta koje je također raznježila ova divna slika.

Ovaj poznati tata je više puta naglasio kako mu je obitelj na prvom mjestu, stoga ne čudi da ima dovoljno energije uskladiti glazbene angažmane sa slatkim brigama koje donosi roditeljstvo.