FOTO by PR

Promo

Poliklinika Manestar Blažić – jedna od najtraženijih adresa u Rijeci kad je riječ o zdravlju kože!

PR 05. travnja 2024.

Poliklinika Manestar Blažić – odgovori na sva dermatološka i ginekološka pitanja

Kada se govori o zdravlju kože, ordinacija doktora Tea Manestra Blažića već je trinaest godina jedna od najtraženijih adresa u Rijeci, a od nedavno nudi svoje usluge kao Poliklinika Manestar Blažić.

Osim dermatoloških, pacijenticama su dostupne i ginekološke usluge koje obuhvaćaju cjelokupni ginekološki pregled, od ultrazvuka, PAPA testa i ultrazvuka dojki.

Promjena u radu dermatološke ordinacije nema, a doktoru Manestru Blažiću pridružila se njegova majka, doktorica Jasna Blažić-Manestar, ginekologica s preko trideset godina iskustva.

Osim najnovijih ginekoloških, poliklinika Manestar Blažić nudi brojne usluge poput dermatološkog pregleda, pregled madeža, pregleda vlasišta i noktiju i brojnih tretmana.

Doktor Manestar Blažić odgovara na sva pitanja vezana uz kožu, poput strija, virusnih bradavica, ožiljaka, promjena na dekolteu, prekomjernog znojenja, starenja kože, uklanjanju madeža i raznih izraslina, kapilara na licu i nogama, prekomjernih dlaka na tijelu, ispadanja kose i mnogih drugih.

Poliklinika je opremljena vrhunskim aparatima, što uz stručnost i znanje tretmane čini vrlo uspješnima.

Poliklinika Manestar Blažić nalazi se u centru Rijeke, na adresi Riva Boduli 7 (1.kat), a preglede i konzultacije možete dogovoriti o na brojevima mobitela i telefona 099 2466857 i 051 312 082 ili preko e-maila teo.manestar.blazic@ri.t-com.hr.