FOTO by TikTok @andrea.lopez44

Zabava

Pogledajte trik koji otkriva vara li vas partner

Krešimir Šustić 21. siječnja 2021.

Sumnjate u prevaru? Ništa vas ne košta da isprobate...

Prevara je danas sve češći pojam na koji svakodnevno možemo naići čitajući novosti i slušajući razne priče dok ispijamo kavu s ljudima iz raznih sredina.

Iako je bolna tema i vješto je izbjegavamo, ponekad je trebamo uzeti u obzir i baš poput pravog tajnog detektiva otkriti događa li se to baš nama.

Skrolajući po društvenim mrežama, naletjeli smo na jedan odličan trik uz koji u samo nekoliko trenutaka možemo saznati jesmo li žrtva prevare.

Korisnica Tik Toka je na svom profilu podijelila odličan video u kojem pokazuje kako uz pomoć običnog valjka za sakupljanje dlaka otkriva pravu istinu.

@andrea.lopez44

He has some explaining to do😡(Following the next 100 people on IG: Andrea.Lopez44) #fyp #viral #prank #cheater #couple #funny

♬ original sound – Andrea Lopez 😋

U videozapisu je objasnila da ako želimo saznati vara li nas naša bolja polovica uzmemo valjak i razvaljamo po tepihu, a čak možemo i po kaputu i trosjedu.

Nakon što je iskoristila svoj hack na cijelom tepihu, Andrea je podigla valjak do kamere kako bi pokazala rezultat i pronašla pramen crvene kose koji nije bio njezin.

Njezini vjerni sljedbenici smatraju ovo genijalnom i pomalo smiješnom idejom te tvrde kako nakon objave videa pretpostavljaju da su svi slobodni.

Iako se može poklopiti bezbroj slučajnosti u trenutku valjanja, moramo priznati da je ovaj trik ipak malen dio puzzle koju slažemo i postoji mogućnost da nam pomogne u rješavanju misterija prevare.