FOTO by Instagram @ukdaily / @mtslava

Putovanja

Pogledajte ovu londonsku kućicu i njeno posebno božićno ruho!

Mia Vodopija 01. prosinca 2021.

Gingerbread kućica za početak blagdanskog slavlja...

Putovanje Europom i istraživanje onih većih i manjih gradova uistinu je nešto posebno. Saznajemo za nova mjesta, nove ljude, novu hranu i kulturu.

Međutim, zbog pandemije koja i dalje vlada svijetom, sve novosti dobivamo preko socijalnih mreža, a pogotovo Instagrama. London, kao grad pravog stila i elegancije, ima prekrasne božićne sajmove već godinama, a ove godine donosi i nešto novo.

Annabel’s Mayfair engleski je privatni klub u kojem se održavaju razne kulturne, zabavne i gastronomske manifestacije. Unatoč svojoj ozbiljnosti i prestižu, ove godine je ukrašen u gingerbread kućicu koja plijeni pažnju.

Osim na božićnu kućicu, nas podsjeća i na nešto što smo vidjeli u Ivici i Marici – onu jestivu kućicu napravljenu od slatkiša, keksa, čokolade, šlaga i bombona, u kojoj živi stara vještica.

Ova gingerbread kućica odlično je mjesto za sve one koje žive u Londonu, ali i za posjetitelje da se slikaju i stvaraju lijepe uspomene. Annabel’s Mayfair održava božićne sajmove već mnogo godina, a želeći nastaviti uspjeh prošlogodišnjeg božićnog sajma, Annabel’s s ponosom predstavlja ovogodišnji svečani emporij ekskluzivnih suradnji i proizvoda.

Asortiman Annabel’s proizvoda osmišljen je posebno za ovogodišnji sajam, dajući članovima priliku da ove blagdanske sezone unesu raskoš kluba u svoje domove.

Ovo je jedan od engleskih elitnih klubova čiji član možete postati samo ako vas odobre ostali članovi. Iako mi nemamo želju za time, lijepo je gledati i slikati se ispred velike gingerbread kućice.