FOTO by H&M

Elegant

Pogled na Mickey&Minnie ljetne sandale iz H&M-a uljepšao nam je tmuran ponedjeljak!

Viktoria Šafranić 30. ožujka 2020.

Maleni ljubitelji omiljenih Disney likova očarat će se novitetima poznatog brenda...

Ima li išta slađe na ovom svijetu od dječjih nožica? Maleni bucmasti prstići najveća su slabost svakog roditelja i ponekad bismo voljeli zaustaviti vrijeme samo da ti trenuci djetinjstva što duže potraju, jer bebe su uistinu nešto neprocjenjivo.

Iako ih trenutno ne možemo pustiti da trčkaraju uokolo, nadamo se da će sve ovo čim prije proći kako bi tijekom ljeta mogli uživati na svježem zraku i prolaziti kroz one simpatične dječje pustolovine i avanture.

Vremenska prognoza je promjenjiva, no vjerujemo da ste već pomalo garderobu pripremili za toplije, sunčane dane koji su pred nama.

Znamo da vam u ovom trenutku nije do shoppinga, no sigurni smo da ćete uskoro ponovno razmišljati o kupovini za svoju dječicu. Mi smo pronašli dva neodoljiva komada ljetne obuće iz H&M-a.

Uz prozračne sandale upotpunjene šarmantnim Disney likovima, dječja stopala izgledat će još medenije. Crni model krasi Mickey Mouse, dok srebrne upotpunjuje vesela Minnie Mouse koja ih svojom crvenom točkastom mašnicom čini još razigranijima.

Kako bi obuvanje proteklo što jednostavnije, H&M sandale dolaze s čičkom kojeg krasi upečatljiv dlan mišića u bijeloj boji.

Za sve koji planiraju nabaviti ovu zanosnu dječju obuću, dobro je znati da njihova cijena iznosi 17,99 €, a pronaći ih možete na LINKU u veličinama 18-25.

P.S. Iste sandale su dostupne i za nešto stariju djecu čije veličine možete potražiti OVDJE.