FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Pletena košara za piknik u obliku srca za sve romantike u duši!

Viktoria Mikulić 27. srpnja 2023.

Ako nekog želite iznenaditi, ovakvu gestu nitko neće zaboraviti...

Iako mnogi proljeće smatraju idealnim za organiziranje piknika, ova godina je zaista promjenjiva i nismo imali previše sunčanih dana. Ako ste do sada već nekoliko puta planirali piknik, ali vas je uvijek iznenadila nepogodna vremenska prognoza, kolovoz bi mogao biti idealno vrijeme za organizaciju istog.

Bez obzira želite li iznenaditi voljenu osobu u svom vrtu, na terasi, na nekoj pješčanoj plaži ili livadi, uz ovu košaru u obliku srca, vaš će piknik poprimiti još romantičniju notu. Čak i one osobe koje ne vole iznenađenja, neće ostati ravnodušne na ovakvu prekrasnu gestu.

Na Nextu smo pronašli pletenu košaru u obliku srca koja će biti središnji dio savršeno isplaniranog piknika. Košara uključuje: 2 keramička tanjura, 2 plastične čaše za vino, otvarač za boce vina, posudice za sol i papar, 2 salvete, 2 vilice. Vi se samo morate pobrinuti za meni i osvježavajuće piće. Predlažemo da piknik organizirate negdje pred zalazak sunca, uz laganu hranu i bocu vina ili pjenušca.

Ova košara ima i čvrstu ručku koja se nalazi na bočnoj strani što olakšava nošenje. Za kraj, ne zaboravite ponijeti i dekicu te ukrasne jastučiće.

Sigurni smo da će se vaša voljena osoba još više zaljubiti u vas, a ako se ovog dosjetite na prvom spoju, vaša će vas odabranica nesumnjivo još više simpatizirati.

Cijena ove košare iznosi € 125, a ako vas zanimaju dodatni detalji, sve možete saznati na LINKU!