FOTO by IMDb

Film

“Peaky Blinders film nešto je što će se uskoro dogoditi” – redatelj Steven Knight

admin 20. siječnja 2021.

Film temeljen na priči jedne od najpopularnije serije ikada

Tek što smo se oporavili od vijesti da je krenulo snimanje šeste sezone serije “Peaky blinders” dolazi bomba koja je odjeknula filmskim svijetom. Tvorac serije Steven Knight službeno je potvrdio da je ideja o snimanju filma kliknula i da se uskoro kreće u realizaciju.

I dok se o snimanju filma već neko vrijeme samo nagađalo, jučerašnja izjava u kojoj je Steven Knight izjavio da obećava da će se serija vratiti u drugom obliku (filmskom) zacementirala je nagađanja i nas stavila u fazu iskakivanja.

Tommy Shelby i banda dolaze na velika vrata

Covid je promijenio naše planove, ali idemo dalje. Mogu reći da je moj plan otpočetka bio završiti seriju Peaky blinders filmom, a to će se i dogoditi” – izjavio je u nedavnom gostovanju Steven Knight.

Prvotno se mislilo da će serija trajati do sedme sezone, ali zbog kašnjenja s pandemijom Covid-19, planovi su se sada promijenili.

Šesta sezona počela se snimati ovaj tjedan, skoro godinu dana nakon što je planirano, a objava glumca Cilliana Murphyja na Instagramu potvrdila je da je snimanje šeste sezone krenulo, a producentska kuća je potvrdila da je to ujedno i posljednja sezona.

Tommy Bulfin, izvršni producent za BBC rekao je: “Jako smo uzbuđeni što je započelo snimanje filma Peaky Blinders i tako smo zahvalni svima na napornom trudu da se to uspjelo realizirati. Stevenov scenarij za šestu sezonu doista je izvanredan i pruža reprezentativan ispraćaj za jednu od najpopularnijih seriji ikada”.