FOTO by Parfois

Modni dodaci

Parfois kofer i ostali putni asortiman uvode nas u proljetno raspoloženje!

Viktoria Mikulić 19. veljače 2024.

Cvjetni uzorak nagoviješta najraskošnije razdoblje u godini...

Ako ni vi niste neko vrijeme otputovali, sigurni smo da već lagano žudite za godišnjim odmorom. Bez obzira idete li s automobilom u neki od krajeva diljem Lijepe naše ili ćete se uputiti do susjednih zemalja, a možda planirate otisnuti se u neke egzotične krajeve s avionom, jedno je sigurno – putovanje je nešto što nas hrani i ispunjava.

Ne znamo jeste li osoba koja planira mjesecima unaprijed ili ste više spontana osoba koja tek posljednje dane razmišlja o putovanju, znamenitostima koje će posjetiti, garderobi koju će ponijeti i slično, oko jedne stvari biste trebali povesti računa ranije.

Ako već neko vrijeme razmišljate o kupnji novog kofera, ili jednostavno želite osvježiti postojeću prtljagu i dodati joj novog člana, Parfois putni asortiman neće vas iznevjeriti. Već smo puno puta pisali o njihovim koferima s prekrasnim motivima, a osobito volimo one s detaljima proljeća.

Upravo su lansirali putni asortiman u cvjetnom printu uz koji će svako putovanje biti još posebnije. Od tulipana, eukaliptusa, maka, Parfois kofer i torba zrače proljetnim šarmom. U nježnim pastelnim bojama, svako će putovanje učiniti nezaboravnim.

Uz kofer i torbu za laptom, osvojila nas je i putna torba koja dolazi s kotačićima, a tu su i ručke u nježnoj bež boji. Više detalja o Parfois proljetnoj prtljazi potražite na njihovoj web stranici.